Veréb Tamás idén bizonyíthat, hogy jogosan nyert

nlc | 2017. Január 01.
Veréb Tamás megnyerte a Sztárban sztárt, így 2016 legsokoldalúbb előadója lett. A fiatal tehetség azonban nemcsak abban tehetséges, hogy másokat leutánozzon.

Valljuk be, Veréb Tamásról sokan egyáltalán nem, vagy csak igen kevesen hallottak Sztárban sztáros szereplése előtt. Pedig a sokoldalú tehetség 2013 óta a Budapesti Operettszínház tagja, 2007 és 2010 között négyszer nyerte el a MOL Tehetségtámogató program egyéves ösztöndíját, mely tehetséges fiatal művészek és ifjú tudósok szakmai fejlődését segíti.

 

Magánéletéről Veréb Tamás sok apró részletet elárult, többek között arról, hogyan hódít. “Fiatalabbként még úgy éreztem, többet számít a külső, mára más elképzeléseim vannak erről is, és inkább a szakmai sikereimmel szeretnék kitűnni” – mondta a Budapesti Operettszínház fiatal énekese. Veréb Tamás után azonban hiába epekedik most bárki, egyedül Klajkó Szandárnak van nála esélye, ugyanis ő az énekes párja. Egy ideje ismerik egymást, pár hivatalos eseményen is megjelentek már együtt, ennek ellenére mégis idén szerepeltek először címlapon:

A Sztárban sztáros győzelme után Veréb Tamás arról is mesélt, mit adott neki a műsor:

“Hiszek az őszinte produkciók erejében, amihez az kell, hogy minden karakterben ott bujkáljak én, Veréb Tomi is. Saját dalokkal, videoklippel is készülök, és természetesen ezen felül nagy örömmel építem a táborom a közösségi oldalakon, ahol szintén őszinte tartalmakat osztok meg magamról és a művészetemről. Megismert az ország azon része, akik eddig nem láttak, vagy nem láthattak a színházban. Ez a felület nekem nagyon sokat jelent, és hálás vagyok a rengeteg nehéz, ámde szép feladatért, amelyben megmutathattam magam a színpadon.”

Exit mobile version