Sztárok

Torzszülötté alakul a lányok kedvence, Veréb Tamás

Furcsa szerepet kapott a Sztárban sztár legutóbbi szériájának szexi győztese. Veréb Tominak ugyanis nyáron a torzszülött Quasimodo szerepébe kell bújnia.

A lányok megőrülnek Veréb Tamásért, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy a musicalszínész rajongótábora a Sztárban sztárnak köszönhetően rengeteg lánnyal gyarapodott. Most viszont kérdés, mennyire lelkesednek majd az újabb átalakulásáért, mivel a világirodalom egyik legrondább hősét kell majd alakítania nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékokon, ő lesz ugyanis a Notre Dame toronyőre, Quasimodo. A lányok legnagyobb sajnálatára ott nem mutogathatja majd izmos hasát úgy, mint amikor Robbie Williams bőrébe bújt.

Ezzel szemben a színpadon majd igazi szörnyeteggé kell változnia. Az eredeti francia előadásban sem kímélték a főszerepet alakító színészt. Nézzétek meg, milyen ocsmány külsőt varázsoltak neki. Na, Veréb Tamás is éppen így néz majd ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top