Ezért nem beszél Bochkor Gábor Boros Lajossal

nlc | 2017. Január 06.
Kendőzetlenül beszélt Boros Lajoshoz fűződő viszonyáról Bochkor Gábor. A népszerű rádiós nem titkolja, hogy már három éve nem beszélt egykori műsorvezetőtársával, aki szerinte mindig odaszúr egyet, amikor róla kérdezik.

Semmit nem vettem el tőle. Ha valaki, közel a hetvenedik évéhez, egy ilyen projektben részt vehetett, és ilyen sikert élhetett meg, ráadásul ezzel a fizetéssel, akkor úgy gondolom, az egyetlen szó, amit találhat, az a köszönöm” – utalt közösen eltöltött éveikre Bochkor a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorának új adásában.

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Bochkor Gábor szerint volt munkatársa egy szétszórt, de kreatív ember volt: jó ötletekkel jött, de igazi munkát már nem fektetett azok megvalósításába. “Soha nem voltunk barátok. Vonzottak a fesztelen, agyament ötletei, de a műsor sikere inkább rajtam múlt. Ő mindig egy vidéki művházban gondolkodott, én meg Las Vegasban” – tette hozzá. 

A műsorvezető azt is el tudta volna képzelni, hogy a Bumeráng harmadik műsorvezetőjével, Voga Jánossal és még egy nővel készítsen műsort, de mint fogalmazott, mindig volt benne annyi korrektség, hogy vitte magával Boros Lajost

A Lakástalkshow-ban Bochkor Gábor a pályakezdésről is beszélt. Úgy véli, szerencséjük volt, hogy a kereskedelmi rádiózás műfaját rizikó nélkül próbálták ki a Danubiusban. “Akkor éreztem először, hogy jól csinálom, amikor a kollégák hátba veregettek. Magamat is sokszor visszahallgattam, és egy idő után én is elégedett voltam a teljesítményemmel” – mondta. A műsorvezető azt is elárulta, anyagilag is elég jól jártak. “Mi akkor többet kereshettünk, mint akik évek óta a Magyar Rádiónál dolgoztak” – mesélte. 

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

A Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig, késő este látható a VIASAT3-on.

 

Exit mobile version