nlc.hu
Sztárok

Akkor és most: Bochkor Gábor, Frei Tamás és Boros Lajos 23 éve

Jó barátok voltak: Bochkor Gábor, Frei Tamás és Boros Lajos egy 23 éves fotón

Annak idején sok időt töltöttek együtt, ám barátságuk már nem a régi.

Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb párosa volt a Boros-Bochkor, ám a barátságuk az évek alatt megromlott, már nem is tartják egymással a kapcsolatot. A közelmúltban az is előfordult, hogy a lapok hasábjain keresztül üzentek egymásnak, de a nézeteltéréseiket a mai napig nem tisztázták. 

Frei Tamás annak idején a 168 óránál kezdte újságírói pályafutását, majd a Magyar Rádió külpolitikai rovatában helyezkedett el: szerkesztő-riporterként számtalan háborús helyszínen járt tudósítóként, többek között Szomáliában, Boszniában, vagy éppen a kolumbiai kábítószer-háborúban. Dolgozott még a Nap TV-nél, a Magyar Televízióban, az RTL Klubnál és a TV2-nél is – ennek köszönhetően ismerte meg Borost és Bochkort is.

Ezen a 23 éves fotón együtt szerepelnek:

Boros Lajos Bochkor Gábor és Frei Tamás

Boros Lajos, Bochkor Gábor és Frei Tamás 23 évvel ezelőtt egy gálán (Fotó: x Gordon Eszter)

Frei Tamás egyébként ma ünnepli az 57. születésnapját és több fotó is bizonyítja, hogy az elmúlt években alig változott.

Frei Tamás
Megnézem
Összes kép (5)

Az egykori műsorvezető nagyon kevés interjút ad az utóbbi években, legutóbb a koronavírus időszakában nyilatkozott, méghozzá arról beszélt, hogy mennyire felforgatta az életét a pandémia, valamint a fiáról is elárult pár dolgot. „Balázs idén végzett Cambridge-ben, japán szakon. Úgy tervezte, hogy egy évet kihagy, és utána a mesterképzéssel folytatja a tanulást, addig pedig utazgat a világban, és gyakorlati tapasztalatokat szerez. Több helyen 3-3 hónapot dolgozott volna. Csakhogy a járvány közbeszólt, úgyhogy most itthon van Budapesten” – nyilatkozta a Story magazinnak

A magánéletéről is csak hellyel-közzel árul el valamit, annyi viszont bizonyos, hogy több mint négy éve kapcsolatban él, párjáról legutóbb így beszélt. „Jobban beszél nálam franciául. Kislányként Algériában élt, francia iskolába járt, és ami a legfontosabb: neki is nyitott a világ. (…) A párkapcsolatnak van ugyan szervezési nehézsége, úgy kell intézni a munkánkat, hogy tudjunk mozdulni. A közös életünkben sok fogaskeréknek kell kapcsolódnia, de egyre rutinosabban oldjuk meg” – mesélte a Blikknek a riporter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top