nlc.hu
Sztárok

Frei Tamás akkor és most

Kevés magyar embernek van olyan izgalmas élete, mint Frei Tamásnak

Frei Tamás igazi világpolgár, akinek négy országban van saját háza. Hat nyelven beszél, és nemcsak a tévézéshez ért, de könyveket ír és persze kávézója is van.

Frei Tamás hat nyelven beszél és négy országot is az otthonának tudhat. Nemrégiben arról mesélt, hogy ilyen szintű világpolgárként mégis hol érzi magát a leginkább otthon. „Ha a fejemhez tartanának egy pisztolyt, hogy azonnal mondjam meg, hol szeretnék élni, azt hiszem, tudnám rá a választ: Firenzében. Megütött annak a városnak a kifinomultsága, a kulturáltsága, a művészete, a reneszánsz világ lehelete, minden, ami körülvesz ott.

Amikor odaköltöztem, azt éreztem, sokat kell még tanulnom, tökéletesítenem az olasztudásomat, a történelmi ismereteimet, hogy Firenze teljesen az otthonom lehessen, mert Firenzében élni, fejlődni saját magunk felfedezése is.

Amerika a harmadik otthonom, ott mindig vad, versengő izgalom vár. Általában négy hónapot töltök ott minden évben, de amikor nyolc hónap múlva visszamegyek, szinte nem ismerek rá Miamira, mert folyamatosan változik” – mondta a Best magazinnak.

Frei Tamás

Fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral

Ugyanakkor Magyarországra is gyakran visszajár, sőt itthon tartózkodik a legtöbbet: egy évben négy hónapot tölt idehaza. „Magyarországon viszont borongós hangulatú, de egyébként őszinte világ fogad, nyílt emberek, igazi élet, semmi megjátszás. No és a szüleim” – tette hozzá. Éppen ezért az alábbi galériában azt gyűjtöttük össze, mi mindent ért el itthon Frei Tamás.

Frei Tamás
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top