nlc.hu
Sztárok

Frei Tamás élete a vírushelyzetben

„Ilyenkor már Miamiban vagy Salvadorban szoktam lenni” – drasztikusan felforgatta Frei Tamás életét a koronavírus

A vírusválságnak csak egyetlen pozitív hozadéka van az egykori sztárriporter számára.

Ha minden rendben lenne a világban, akkor Miamiban írná új regényét, és napozna az óceán partján, vagy valamelyik dél-amerikai kávéültetvényen üzletelne éppen. Ám a koronavírus Frei Tamás életét is átírta, most Budapestről online kell intézkednie 8 országban működő kávézói ügyeiben, és telefonon tartja a kapcsolatot a Koppenhágában tanuló egyetemista lányával – írja a legfrissebb Story magazin.

Frei Tamás

Frei Tamás nem így tervezte (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

A világjárvány tavaszi első hulláma az egykori sztárriportert még Amerikában érte, de a vécépapírokból is kifosztott boltokban olyan áldatlan állapotokat látott, hogy az egyik utolsó repülővel szabályosan hazamenekült Magyarországra.

A vírusválság egyetlen pozitív hozadéka, hogy Frei jelenleg több időt tölthet a fiával. „Balázs idén végzett Cambridge-ben, japán szakon. Úgy tervezte, hogy egy évet kihagy, és utána a mesterképzéssel folytatja a tanulást, addig pedig utazgat a világban, és gyakorlati tapasztalatokat szerez. Több helyen 3-3 hónapot dolgozott volna. Csakhogy a járvány közbeszólt, úgyhogy most itthon van Budapesten” – mesélte az 54 éves író és üzletember, aki immár 2 és fél éve él boldog kapcsolatban kedvesével, Krisztinával.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Olvass még Frei Tamásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top