Sztárok

Frei Tamás idegenvezetőnek állt Amerikában

540 ezer forintba kerül az az amerikai út, ahol Frei Tamás az idegenvezető – írja a Bors.

Hétnapos, ötéjszakás körutazást kínál az egyik utazási iroda Frei Tamással. Az első nap a repüléssel telik, a második pedig egy félnapos buszos városnézéssel. A napfényes város híres negyedeit – Coconut Grove, Coral Gables, Little Havana, Art Deco – a leírás szerint a 10 év után szakító Frei Tamás jelenléte teszi különleges hangulatúvá, aki másnap a várostól néhány kilométerre lévő Everglades Nemzeti Parkba is elkíséri az utazókat. Itt számos különleges állat- és nö­vényfajt, sőt még egy aligátorfarmot is meg lehet nézni, légpárnás motorcsónakkal pedig a mocsárvilág is megtekinthető.

“Régóta együttműködő partnerem a szóban forgó utazási iroda, a regényeim olvasói között nyereményutakat sorsol ki és a helyszínekre utazásokat szervez. Más érdekeltségem ebben nincs, az utakat ők szervezik, értékesítik és ők keresnek rajtuk. Az árakat és a programot ők határozzák meg. Én az utasokkal semmilyen formában nem állok kapcsolatban, csak majd itt, Miamiban találkozom velük” – mondta el a Borsnak Frei Tamás, aki a telet évek óta Miamiban tölti, Nizza és Budapest mellett a harmadik otthonának tekinti.

Forrás: Frei Tamás hivatalos Facebook oldala
Forrás: Frei Tamás hivatalos Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top