nlc.hu
Sztárok

Frei Tamás vallomása

Frei Tamás elárulta, mit tekint kudarcnak szakmai karrierjében

Frei Tamás kendőzetlenül mesélt Friderikusz Sándornak véletlenszerű pályaválasztásáról, a hagyományos tévézés haláláról, politikai látószögének változásáról.

Frei Tamás népszerű televíziós volt, mígnem elege lett a nézettségért folyó ostoba versenyből és átnyergelt a kalandregények írására, illetve egyik tulajdonosa lett a Café Frei kávézó-hálózatnak, aminek itthon több, mint 60 üzlete van, de külföldön is folyamatosan fejlődik vállalkozása.

Frei Tamás vallomása Friderikusz Sándornak

Frei Tamás 2007-ben (Fotó: smagpix/Csibi Szilvia)

Az 55 éves Frei Tamás Friderikusz Sándornak adott interjújában elmondta, hogy összességében elégedett jelenlegi életével, sikeresnek érzi magát, csak egy nagy bánata van: egyetlen regényét sem filmesítették meg – ezidáig.

Frei Tamás vallomása Friderikusz Sándornak

Frei Tamás boldog párkapcsolatban él Krisztinával, lassan 3 éve (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

„Egy szabad élet a siker. Hogy tényleg csak egyre inkább azzal foglalkozhatom, amit tényleg szeretnék csinálni. Most már jobban ebben mérem a sikert, hogy teljesen a saját életemet tudom élni, azt csinálom szabadon, klasszul ott, ott élek, úgy élek, és azt csinálom, amit szeretnék. Ezért érzem sikeresnek magam” – mondta Frei Tamás, akiről halkan megjegyezzük, nem fog rajta az idő:

Jelenleg Budapest–Nizza–Firenze–Miami között ingázik, a fő bázisa azonban Olaszország. A tévés azt is elárulta, hogy körülbelül 3 hónapot tölt egy évben Magyarországon.

Olvass még Frei Tamásról az nlc-n!

(Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top