Lánya buktatta le Torghelle Sándort, amit kínosnak érzett

nlc | 2017. Március 08.
Torghelle Sándor egykori válogatott labdarúgó a lányával közösen vállalt szereplést a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorban, de nem hitte, hogy ennyire kínos helyzetbe hozza majd Evelin.

Ahogy a Mokkában is megfogalmazták: Torghelle Sándor egyik legféltettebb titka derült ki a forgatáson, és ez abból a jelentből is látszik, ami a műsorelőzetesbe bekerült.

“Igen, balettoztam általános iskolában. Volt rá lehetőségem, hogy kipróbáljam ezt a szép sportot. Meglepett, amikor Evelin ezt felhozta, megpróbáltam eltitkolni ezt a kis félresiklásomat, de hát Evelin ugye tudott erről…” – mesélte Pachmann Péteréknek a sportoló, aki még a Mokkában is elpirult, amikor erről kérdezték. 

Evelinnek az édesanyja mesélt erről, de otthon egyébként ez nem volt téma. Nincsenek ebből az időszakból sem fotók, sem videók, és sosem kérte Torghellét a lánya, hogy mutasson neki egy-egy mozdulatot.

“Attól féltem, hogy Evelin nehogy olyat mondjon – mondjuk ez a balettos eléggé olyan –, de nehogy olyan történetet mondjon, hogy levigyen a mélybe. De azért voltak nálam kellemetlenebb szituációba beleeső versenyzők.”

Egyébként, ehhez elég megnézni a Vigyázat, gyerekkel vagyok! előzetesét:

 

 

Exit mobile version