nlc.hu
Sztárok

Hujber Feri videó

Hujber Feri lerántotta a leplet: ez történt a legendás videóban

A fél ország találgatta, mi történhetett, de nem sikerült rájönnünk. A színész most elárulta, hogy miért viselkedett annyira zavarba ejtően.

Hujber Ferenc évekkel ezelőtt vendége volt a Mokka műsorának, ahol olyan furcsán viselkedett, hogy a fél ország azt találgatta, vajon mi lehet ennek az oka és egyáltalán mi az, amiről beszélt. A színész összefüggéstelenül és megmagyarázhatatlanul nyilatkozott, többek között olyasmiket mondott, hogy Jézus nem halt meg a kereszten, hanem véletlenül egy 10 éves kisfiút feszítettek meg, az egész világ pedig tévedésben él ezzel kapcsolatban. A műsorvezetők is döbbent arccal ültek a monológot hallgatva.

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Hujber azóta több év után hazaköltözött Magyarországra, lezárta a zűrös időszakát, szíve mélyén pedig még egy, negyedik gyermekre vágyik párjától. Az ATV-ben pedig most elmondta a Nő háromszor című műsorban, hogy mi is történt az ominózus felvételen. Mint mondja, semmilyen drogot vagy alkohol nem fogyasztott, mindössze két kávét ivott meg aznap reggel, sőt nagyon is tudta, hogy mit csinál. Azt elégelte meg, hogy beszélgetés közben egyszerűen teljesen másról kezdtek beszélni a műsorvezetők, mint amiről eredetileg szó volt, vagyis nem figyeltek oda rá és nem tisztelték meg azzal, hogy meghallgatják. Ezért döntött úgy, hogy rendben, akkor viszont jöjjön valami igazán váratlan. A célját mindenesetre elérte, mert az egész biztos, hogy ilyesmire senki nem számított, a híre pedig szinte mindenkihez eljutott az esetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top