nlc.hu
Sztárok

Hujber Ferenc a Valami Amerikáról

Így reagált Hujber Feri arra, hogy nem kapott szerepet a Valami Amerika című sorozatban

A Valami Amerika filmeknek köszönhetően ismerte meg az egész ország Hujber Ferencet, aki évekig küzdött szenvedélybetegségével.

Hujber Feri több mint öt év után visszaköltözött Magyarországra, hogy új életet kezdjen, és ezzel 49 évesen lezárja az elmúlt évek zűrös ügyeit is. A kétezres évek elején az ország a kék majomként ismerte meg a Valami Amerika mozifilmben, majd a generációjának egyik legkeresettebb színésze lett. 2003-ban – karrierje csúcsán – elhagyta az országot. Habár kollégái örömmel fogadták, a színész rendkívül sajnálja, hogy nem kapott szerepet a Valami Amerika sorozatban, ugyanakkor üzenetben kért bocsánatot korábbi viselkedése miatt a rendezőtől, Herendi Gábortól.

Hujber Ferenc

Fotó: Birton Szabolcs

„Mindannyian, akik akkor, abban szerepeltünk, annak köszönhetjük a népszerűségünket. Befuttatott egy generációt, soha nem lehetek elég hálás a Valami Amerikának” – árulta el a Fókusznak a színész, aki sajnálja, hogy viselkedésével kellemetlenséget okozott akkor a stábnak.

„Borzasztóan sajnálom, hogy Herendi Gábornak végig kellett akkor mennie azon, hogy mindenki azt kérdezte: ’A Feri akkor most őrült vagy nem?’. Iszonyatosan keményen kellett teljesítenem akkor, hogy az emberek elhiggyék, hogy ezt a forgatást végig tudom csinálni. Akkor nem hibázhattam és nem is hibáztam. Ahol hibáztam, az az, hogy a sajtótájékoztatón nem voltam olyan állapotban, hogy képes legyek végigcsinálni egy promóciós körutat” – vallotta be a színész, aki sajnálja, hogy a sorozatnak nem lehetett szereplője, ugyanakkor teljes mértékben megérti Herendi Gábor döntését.

„Amikor megtudtam, hogy nem leszek benne a sorozatban, küldtem egy SMS-t a Gábornak, hogy bocsánatot kérek mindazért, amit ellene és a Valami Amerika-univerzum ellen elkövettem. Nagyon pozitívan reagált, azt tudom mondani, hogy a legjobb döntést hozta” – mondta Hujber Ferenc.

A teljes beszélgetés ITT visszahallgatható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top