nlc.hu
Sztárok
Eltűntek Young G Béci dalai

Eltűnt az összes dala Young G Bécinek az online platformokról

Kiderült, közben új bizniszbe is kezdett.

Young G Bécit a ValóVilág 4. szériájában ismerte meg az ország, majd a valóságshow-t követően zenei karrierbe kezdett. A rapper immáron több mint 12 éve ontja magából slágereit, ám most komoly csapás érte. 

Young G Béci

Fotó: TV2

A ma reggeli Mokkában arról mesélt, egyik pillanatról a másikra, az összes online platformról törölték a dalait. „2012 óta, amik fent vannak az online platformokon, kábé az összes zene akkor jelent meg Spotify-on, Deezer-ön, Itunes-ön. Hál’ Istennek céget váltottam és az előző cég valamilyen oknál fogva úgy döntött, letörli a dalaimat. Egyesével kell mindent újra feltölteni. Nem egy egyszerű folyamat. Ennek kapcsán csináltam a TikTok-oldalam, ahol saját magamat menedzsele” – magyarázta a rapper, aki elképesztően ideges lett a történtek miatt. – Mindenkivel kiabáltam, üvöltöztem. Nem tudtam felfogni, hogy ezt mire véljem.”

Mint mondja, felesége, Norina ő is új területeken próbálja ki magát. Nem csak babaruhákat csinál, mint eddig, hanem készül egy légvár is, amit kifejezetten gyerekeknek szóló eseményekre lehet majd kibérelni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top