nlc.hu
Sztárok

Young G Bécit Majka miatt tiltotta a TikTok

Young G Béci sértő megjegyzést tett Majkára, letiltotta a TikTok

Talán a trágár szavaknak köszönhető a tiltás.

Young G Béci ismét Instagram-oldalán fakadt ki, ugyanis nem érti, miért tiltja videóit állandóan a TikTok. Mint kiderült, a legutóbbi videó, amit letiltott a közösségi oldal, abban Béci Majka egyik rajongójának üzent. 

Young G Béci

Young G Béci (Fotó: Instagram)

Nem értem, hogy miért tiltják minden videómat a TikTokon. Meg már figyelmeztetést kapott az oldalam is. Esküszöm, most már nem rakok ki semmit, csak ide. Most szerinted ez a következő, amit én egy kommentelőnek küldtem, ez valakinek sértő is lehet? – magyarázta Béci, miközben az ominózus videója alá valaki azt írta: „Majka a király!“, mire ő eléggé hevesen reagált. – A Majka persze, hogy király! De ez nem volt kérdés, miért nem mész át az ő oldalára és sz*pkodod egy kicsit?! Sok sikert!

A zenész követői felhívták rá a figyelmét, hogy talán a probléma a trágár szóval volt, de ő nem értett egyet. „Én úgy gondolom, hogy ettől sokkal különbek is vannak fent Tiktokon. És szerintem, a különb az egy elég óvatos kijelentés.

Majka egyébként hatalmas rajongásnak örvend az elmúlt napokban, amióta legújabb zenéjében minden téren bele szállt a politikába és a közéletbe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top