nlc.hu
Szabadidő

VV Béci megszólalt a Pride-kritizálás után

VV Béci kritizálta a Pride-ot, most emiatt magyarázkodik

Azt mondja, ő a legelfogadóbb a családban.

A hétvégén került sor a Budapest Pride-ra, több ezren vettek részt a felvonuláson. Akadtak azonban olyanok is, akik nem értettek egyet a rendezvénnyel és ennek hangot is adtak. Többek között VV Béci, azaz Young G – szúrta ki a 24.hu.

„Baromira zavar, hogy nekünk, heteróknak nem hagytak ekkora teret, mint a melegeknek. Borzasztó, én valahogy nem csípem ezt. Nekem annyira nem jön be, hogy el nem tudom mondani. És rám vetheti mindenki a kövét, bárki, nekem akkor se” – mondta egy pár nappal ezelőtti videóban a rapper, aki tegnap szintén megosztott pár felvételt, mert sokan kritizálták a kijelentése miatt.

VV Béci Rácz Béla

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

„Hogy meritek a családomat a szátokra venni? Azért mindennek van határa! Pont erről beszéltem, hogy meg sem lehet szólalni, mert én leszek a legnagyobb szemét! Hát, már ne is haragudjatok, nekem ez akkor sem tetszik, akárki akármit mond! Ha nekem a családban lesz ilyen, akkor elfogadóbb leszek? Már ne is haragudjatok, de nálam elfogadóbb ember nagyon nincsen se a családban, se az életben!” – szemlézte a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top