Gáspár Bea joggal bőgte el magát

nlc | 2017. Április 05.
Gáspár Beáról az egykor szép napokat megélt Győzike show-ban megtudtuk, hogy szenvedélyes asszony, aki kimutatja az érzelmeit. Most kiderült, hogy egy rosszul elkészített fogás miatt is könny fakad belőle – na persze, nem az ő hibája volt, hogy a steaknek annyi lett.

Mindössze két versenynap kellett ahhoz, hogy Gáspár Beánál eltörjön a mécses a Konyhafőnök VIP-ben. Bea asszony erős tervekkel érkezett a versenybe, és minden feladatnál igyekezett a maximumot hozni, de a steak sütése nem sikerült olyan tökéletesre, mint ahogy tervezte, mivel az előmelegített sütőt (véletlenül) elfoglalta Dombóvári Vanda, akiért ugye már hétfőn lehetett aggódni.

Bea hátrányba került, majd a kész hús értékelésnél könnyekben tör ki. “Nem tudom, hogy ez a steak járt-e a sütőben…? – kérdezte Wossala Rozina, mire Bea szomorkásan válaszolt, hogy járt bizony. – De miért ilyen szomorkásan járt a sütőben, miért szomorú az, hogy járt a sütőben? Ezt most nem értem” – folytatta Rozina. “Járt, csak nem úgy, ahogy szerettem volna – mondta Bea asszony. – Úgy hagytam a sütőt, azon a fokon, amire be kellett volna tennem, és utána ott már nem volt hely” – magyarázta Gáspárné, de Rozina következő kérdésénél elbőgte magát.

“Ne már, mert sírok! Elfoglalódott a sütőm, a másikkal meg ott bajlódtam, de olyan hülyeség, hogy sírok” – sírt a hobbiszakács, akit először Rozina, majd egy szívecskés szalvétával a séf is igyekezett megvigasztalni. Bea értékelése a szerda esti adásban látható.

 

Exit mobile version