Szépen hízott a várandós Szinetár Dóra – exkluzív fotó

nlc | 2017. Június 09.
A korábbi két terhessége alatt 25 kilót kízott Szinetár Dóra, és ezúttal sem a saját alakját, hanem a kisbabája egészségét tartja szem előtt. Felhagyott a diétával, mégis jól érzi magát a bőrében.

Szinetár Dóra a harmadik terhességéről márciusban mesélt először, és akkor is mondta: negyevenévesen már egészen más kismama, mint korábban volt. Dóra továbbra is dolgozik, legutóbb például Erdélyben járt, és szeretne minél tovább a színpadon maradni, reméli, hogy bírja erővel. A BEST magazinnak pedig arról is mesélt, hogyan éli meg ezt az időszakot. 

Janza Katával és Oszvald Marikával együtt volt Erdélyben Szinetár Dóra

Kiderült például, hogy felhagyott a diétával, és bár Szinetár Dóra még mindig kerüli a finomított élelmiszereket. “Nagyon gyorsan változik a testem, bár ellentétben a korábbi terhességeimmel,m most alig híztam. Eddig hét kilónál tartok. A fiamnál is, a lányomnál is huszonöt kilót sikerült felszednem, amiből szülés után maradt tizenöt. Minden édesanya tudja, hogy az első pár hónapban nem az a legfontosabb, hogy néz ki, de nem segít lelkileg, ha szinte magára sem ismer, amikor a tükörbe néz.”

Az exkluzív fotósorozaton kívül csak a magazinnak mesélt a színésznő arról, hogy ismét fia lesz és arról, hogy ezúttal hogyan éli meg a terhességet. 

 

 

Exit mobile version