Sztárok

Szinetár Dóra az előző házasságáról: „Abban bíztunk, az eskü majd megerősíti a kapcsolatunkat”

Várkonyi Andrea a BEST pszichológusaként tért vissza, első interjúalanya Szinetár Dóra, aki többek között az előző házasságairól is beszélt.

Szinetár Dóra boldog házasságban él Makranczi Zalánnal, ám nem mindig érezte ugyanazt a biztonságot, mint jelenlegi kapcsolatában. A színésznő idősebb fejjel teljesen másképp tekint első két férjére, rájött már a miértekre, mégsem csinálna vissza semmit. A BEST legújabb sorozatában Várkonyi Andrea pszichológusként tér vissza, és interjúvol majd hírességeket – az első alany Szinetár Dóra, aki előző kapcsolatairól is beszélt. 

Arra is rákérdezett az egykori műsorvezető, hogy az első két alkalommal miért nem volt templomi esküvője a színésznőnek. „Az első férjem nem nagyon akarta, én meg sok szempontból azért még gyerek voltam. A másodiknál azért házasodtunk össze, mert abban bíztam, hogy egy anyakönyvvezető előtt tett eskü majd megerősíti a nagy hullámokat megélt kapcsolatunkat. Nem így lett…” – mesélte Szinetár Dóra a BEST magazin hasábjain. A színésznő beszélt életet befolyásoló döntésekről, Makranczi Zalánról, a gyerekeiről, és még legkisebb fia, Benjamin állapotáról is.

További részletekért keresd a BEST magazint!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top