Sztárok

Bochkor Gábor megmutatta igazi énjét – fotó

Nagyszájú, fenegyerek, macsó... Így hívták korábban Bochkort. Mégis ő az egyik legempatikusabb zsűritag a Megasztárban. Vigasztalta Falusi Mariannt, és még szerelmét is megölelgette a szünetben. A Megasztár első döntőjén jártunk.
További képek, itt!
További képek itt!

Claudia és Tilla elviszik a show-t
Azt már eddig is tudtuk, hogy ők ketten igazán jól működő páros, szeretnek és tudnak is élő műsort vezetni úgy, hogy közben a végeredmény nem izzadságszagú. Claudia lelkesen kommunikál a nézőkkel, táncol a versenyzők produkciója alatt, és még arra is jut energiája, hogy egy-két csípős megjegyzést odaszúrjon a zsűrinek. Tilla pedig úgy feszít a fehér nadrágjában, mint egy pincérnek öltözött udvari bolond, de jól áll neki, és valahogy végig az az érzésünk, hogy ők ketten rénszarvas-zuzmók között is el tudnának vezetni egy tehetségkutatót.

További képek, itt!
További képek itt!

Működik a zsűri, mennek a beszólások
A zsűritagok közül egyértelműen Bereczky fürdik leginkább a népszerűségben, élvezi, hogy végre nem az Operett ügyeletes romantikus hőse. Ugrik a stáb, ha elfogy a vize, rohannak, ha véletlenül kiderül, hogy nem 90 fokban áll a szék háttámlája, és persze ugrik Mester Tamás is minden olyan lehetőségre, amikor kicsit beszólhat kollégájának. 
A zsűri jól működik, Bochkor nem játssza a túlképzett zenekritikust, Mester végre nem amerikai sztárokat keres, és Falusi Mariannak is sikerül elérnie, hogy pont annyira legyen érzékeny, amennyi még nyugtató nélkül kibírható. Bereczky túlságosan szakmai kommentjeit – amelyeknek nagy része egyáltalán nem jön át a nézőknek – ők sem veszik komolyan, de mint három „nagytestvér”: hagyják kibontakozni az ifjú titánt.

Az abszolút kedvencünk Bochkor Gábor, aki néha ugyan beszólt Falusi Mariannak, de sosem felejt el bocsánatot kérni, sőt Falusi döntése előtt támogatólag simogatta az egyetlen női zsűritag hátát.  

További képek, itt!
További képek itt!

Sarka Kata és Szabó Zsófi sose hagyná ki a bulit
Mert ugyebár a celeb nélkül nincs tévéműsor, ráadásul ha a producer maga Hajdú Péter, akkor törvényszerű, hogy neje és legjobb barátnője, Szabó Zsófi is felbukkanjon a nézőtéren. Persze valamiért Zsófi nem számolt azzal, hogy egy ilyen kaliberű műsorban három fotós jut egy főre, ugyanis minden egyes közeledésre dacosan fordítja el a fejét, olyan lendülettel, hogy frissen bebarnított hajkoronája az egész arcát és Sarka Kata fél fejét is beborítsa. De mentségére legyen mondva, hogy nagyon lelkes szurkoló, és még a negyedik óra vége felé sem lankad… Szorosan mellettük ült Szinetár Dóra, aki elismerő pillantásokkal nyugtázza férje kommentárjait, és Várkonyi Andrea is, aki a maga szerény, fegyelmezett módján ülte végig a műsort, a szünetekben pedig úgy búg Bochkorral, mint akik épp egy hete randiznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top