Sztárok

Szinetár Dóra a családi vakációról posztolt

Imádják Szinetár Dóra rajongói, amikor a családi életébe enged bepillantást a színésznő. Most is ez történt.

Egy kellemes családi minivakációra indultak Szinetár Dóráék, ahova ezúttal a színésznőt mind a három gyereke elkísérte. Erről ennyit írt a mosolygós kép mellé: 

„Rövid, de nagyonvártam-gyerekes nyaralás indul! Apa nem ért rá… úgyhogy öten megyünk… Marci (a volán mögött), Zorka (könyvébe merülve), Benji (ebéd utáni sziesztában), és Bogi (Nagykocsifiam kedvese). 3 nap, Ausztria, giga-pancsolás! És én a hátsó ülésről fotózok.”

Szinetár Dóra nagyobbik fia nemrégiben, hónap elején szerezte meg a jogosítványát, és állítólag remekül vezet. A színésznő korábban annyit mondott, hogy örül, amiért húsz év után fordult a kocka, és most már nem ő furikázza a gyerekét, hanem csak mellette ülhet, és beszélgethet vele, ameddig Marci vezet. De persze ugyanilyen büszkén mesél a másik két gyerekéről Szinetár Dóra, aki nemrég Zorkával és Benjivel hármasban mentek ki a könyvhétre. 

Büszke Anyuka, akit a lánya vitt a könyvhétre, merthogy dedikáltatni akart!! Molnár Krisztina Ritát kerestük, aki a Maléna Kertjével nagy kedvenc lett! A legkisebb pedig talált magának újabb Pagonyos csodákat!” – árulta el a rajongóinak, akik minden alkalommal imádják, amikor a színésznő a családjáról posztol. 

Szinetár Dóra az Instagramján nemrég osztotta meg a nyári idillt, amikor a kisfiával és a kislányával együtt sátraznak a kertben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top