nlc.hu
Sztárok

Szinetár Dóra a színészet mellett más iránt is érdeklődik

Szinetár Dóra elárulta, mivel foglalkozna szívesen a jövőben

Lehet, hogy idővel szakmát vált.

Szinetár Dóra már gyermekkorában énekelni és táncolni is tanult. Pályafutása során tagja volt a szolnoki Szigligeti Színháznak, a Budapesti Operettszínháznak és a Thália Színháznak is, emellett rendszeresen szinkronizál. Sokoldalú tehetség, a szakmai hozzáállását 2006-ban Jászai Mari-díjjal jutalmazták. A 47 éves színésznő sok mindent elért az elmúlt években. Manapság viszont úgy érzi, mintha az életének egy szakasza lezárult volna, és a jövőben más lehetőségek is adódhatnának számára. 

„És ezzel együtt többen is mondták már, akik segítő szakmában dolgoznak, és jól ismernek, hogy lehet, az én utam is valami hasonló lesz, mint az övék. Hogy egyszer én fogok ülni a másik oldalon. Az életben minden nagyobb fordulatra van egy hívás, én nem tartom kizártnak, hogy egyszer elmegyek egy egyetemre, és mélyebben beleásom magam az emberi lélekkel való foglalkozásba. Most is vannak olyanok, akik nekem akarják elmondani, mi van velük, mert szerintük jó válaszaim vannak a kérdéseikre. Vagy inkább jó kérdéseimnyilatkozta Dóra a Nők Lapjának adott interjújában, majd így folytatta. – Mélyen hiszek benne, azt is tudni fogom, ha valóban váltanom kell egy másik szakma felé. De most még inkább élvezem ezt a régit, ebben az új formában.”

Szinetár Dóra

Szinetár Dóra (Fotó: RTL Magyarország)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top