Sztárok

Egyedül maradt Szinetár Dóra

Menedzser nélkül maradt Szinetár Dóra: az énekesnő szeretne teljesen megújulni, ám ebben már egy új szakember segíti majd – írja a Bors.

Legutolsó stádiumához érkezett a SzinetárBereczki páros válása, ugyanis a híres házaspár menedzserének választania kellett kettejük közül. Ferenczi Orsolya aki tíz éve igazgatja Bereczkiék karrierjét végül Zoli mellett döntött, hogy a barátsága Dórával is megmaradhasson. A Bors megkereste az érintetteket: a szakember szerint vannak olyan helyzetek és életszakaszok, amikor a legjobb megoldás, ha két ember elengedi egymás kezét. “Most mi is ezt tesszük, de csak szakmailag. És pontosan azért, hogy a barátságunk megmaradjon”  mondta az ominózus lapnak Ferenczi Orsolya, hozzátéve: a legnagyobb békében és szeretetben váltak el Szinetár Dórával. Hozzá hasonlóan vélekedik a balesetet szenvedett színésznő is. “Új kihívások elé nézek. Tele vagyok tervekkel és munkákkal” árulta el Dóra, akinek legújabb dalát augusztus 22-én hallhatják először a rajongók.

A Megasztár felfedezettjének a kelleténél hosszabbra nyúlt a hétfő estéje. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top