nlc.hu
Sztárok

Szinetár Dóra a házasságáról beszélt

Szinetár Dóra elárulta, mitől működik a házassága Makranczi Zalánnal

A pár 9 éve imádja egymást.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kapcsolata irigylésre méltó: a képeikről sugárzik, hogy mennyire boldogok együtt és mindig tudnak időt szakítani arra, hogy egy kicsit kettesben legyenek. Amikor egymásra találtak, mindkettejük életében új fejezet kezdődött. A házasságukról most a Nők Lapjának Szinetár Dóra mesélt, aki férjéről elmondta, hogy más szemlélettel kezdett bele a kapcsolatba, és végül ez vezethetett ahhoz, hogy harmonikus a szerelmük.

„Az egész életünk egy tanulási folyamat. Minden párkapcsolat az, nem csak a házasságok. Ezekben az ember sokat tanul saját magáról is. Az is fontos, hogy tudatosítsuk magunkban, nincs az a kapcsolat, ami azért megy tönkre, mert az egyik fél ilyen vagy olyan. Mindig kettő kell ahhoz is, hogy működjön, de ahhoz is, hogy ne. És amikor valami nem működik, nagyon fontos, hogy az ember megfejtse, mi az, ami rajta múlt. Én arra jutottam, hogy — bár szerintem sokan mást gondolnak rólam — rettenetesen befolyásolható vagyok. Egy bizonyos pontig. Egy kapcsolatban, ha az nekem fontos, sok mindent hajlandó vagyok megtenni, amit a másik szeretne. Nagyon alá tudok menni a másiknak, és akár feladni saját magamat. És aztán úgy vagyok, mint a nyuszika a viccben a medvével meg a porszívóval: egyszer csak eljön egy pont, amikor elegem lesz. Ez a másik félnek rendszerint meglepő” – nyilatkozta a színésznő, majd így folytatta.

szinetár dóra makranczi zalán

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán (Fotó: Instagram)

„Ebbe a kapcsolatba már úgy mentem bele, hogy fel kellett vállaljam, amit érzek, és azt is, hogy én mit szeretnék. Fontos természetesen meghallani, hogy a másik mit szeretne, és mindent meg kell tenni, hogy neki is jó legyen. Az az ideális, ha két önazonos felnőtt kíváncsi egymásra, és engedi, hogy a másik hatással legyen rá, de közben ne veszítse el önmagát. Csak azért ehhez fel kellett nőni. Mindketten úgy mentünk bele ebbe a házasságba, hogy köztünk nem voltak tabutémák. Akármiről van szó, elmondjuk, mit gondolunk és mit szeretnénk. Kompromisszumkészségre szükség van, de a másik valódi elfogadására is. És ehhez hozzátartozik, hogy rettenetesen sokat beszélgetünk. A nyugalmunknak és a boldogságunknak ez a titka” – árulta el a lapnak a háromgyermekes édesanya. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top