Sztárok

Szinetár Dóra gyereket szeretne

Mint tegnap mi is megírtuk, Szinetár Dórát eljegyezte Makranczi Zalán, ám a Bors szerint nem ez az egyetlen dolog, amivel megpecsételnék a szerelmüket.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán nem csak arra vágynak, hogy hivatalossá tegyék szerelmüket, hanem a közös gyermekre is. A Bors információi szerint a gyermekáldást jövőre tervezik, a baba már a most épülő, új közös otthonukba érkezne. Szinetár Dóra egyelőre csak az eljegyzésről nyilatkozott.

“Nagyon meglepődtem, hogy ennyire érdekli az embereket az eljegyzésünk ténye. Az újságíró­kon kívül is nagyon sokan gratuláltak nekem – mondta el a színésznő a Borsnak. – Ma akárkivel találkoztam, legyen az a zöldséges, vagy a színházban kolléga, egytől egyig mindenkinek fülig ért a szája, és bevallom, ez nagyon jólesik. Ahhoz azonban szeretném tartani magam, amit már mondtam: a magánéletem ezen részét továbbra is szeretném megőrizni magunknak, és ebben a párom is hajthatatlan. Ő sokkal szemérmesebb ez ügyben, mint én, aki már hozzászoktam a nyilvánosság érdeklődéséhez. Ez ügyben nekem most ő az iránymutató, így nem szeretnék több részletet elárulni kettőnkről.”

További hírek Szinetár Dóráról!

Szinetár Dóra gyereket szeretne

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top