nlc.hu
TV-sztárok

Szinetár Dóra és Szandi kapcsolata

Friderikusz Sándor akarta összeugrasztani Szinetár Dórát és Szandit

Hosszú évekkel ezelőtti esetre derült fény.

Szandi és Szinetár Dóra igazi tinisztárok voltak évekkel ezelőtt. Rajongtak értük a fiatalok, így sokakban felmerült a kérdés, hogy a két előadó nem rivalizál-e egymással a siker miatt. A pletykát állítólag Friderikusz Sándor indította. Történt ugyanis, hogy a műsorvezetőnek volt egy beszélgetős műsora, ahová Szandit és Dórát is meghívta, de csak előbbi ment el, utóbbi nem. A részleteket a színésznő mesélte el a Meglepetés magazinnak. 

Szandi (Pintácsi Alexandra) és Szinetár Dóra

Szandi (Pintácsi Alexandra) és Szinetár Dóra 2013-ban (Fotó: TV2)

„Hírlapi kacsa volt, hogy rivalizálunk egymással. Friderikusznak akkoriban volt egy talkshow-ja Nyíregyházán. Szandit meghívta vendégnek, engem pedig telefonon kapcsoltak be a műsorba. Sándorral sokszor emlegettük azóta is ezt a beszélgetést, amit úgy próbált alakítani, mintha mi nem szeretnénk egymást, de ezt sehogy sem sikerült elérnie, mivel nem volt köztünk ellentét, sosem mondtunk rosszat a másikról. Szandi a vagány, rock and rollos vonalat képviselte, az én dalaim pedig – azt az egy, Buli után a takarítás című dalt leszámítva – intellektuálisabbak voltak, nem kifejezetten pörgős slágerek. Mindig elismertük egymás sikerét, és azon túl még szimpatizáltunk is egymással” – elevenítette fel Szinetár Dóra a lapnak.

Szandi és Szinetár Dóra

Szandi és Szinetár Dóra (Fotó: Meglepetés magazin)

A színésznő egyébként korábban bevallotta, hogy ő maga is Szandi kazettáit hallgatta fiatal korában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top