Kemény Dénes: az anyósom buktatott le a kisfiam előtt

nlc | 2017. Június 22.
A háromszoros olimpiai bajnok pólókapitány 14 éve alkot egy párt kisfia édesanyjával, de csak tavaly került sor az esküvőre. A Story magazinnak azt is elárulta, a kisfia keze is benne volt, hogy végül elvette feleségül Renátát.

Kemény Dénes jelenleg a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, korábban 16 évig vezette a férfi pólóválogatottat. Mióta felhagyott az edzősködéssel, sokkal nyugodtabbak a napjai, és több ideje van a családjára is. 

“Márk hamarosan 12 éves lesz, szeretném, ha minél több helyre el tudnám vinni, hiszen ki tudja, meddig gyűjthetjük még együtt az emlékeket” – magyarázta Dénes a Storynak. Az egykori sikeredzőnek előző házasságából két fia született. Viktor és Kristóf nagyon jó viszonyt ápol a legkisebb gyerekkel. 

“Viktor Pécsen tanul, pszichológus lesz, Kristóf pedig edző, követi a példámat. Nagyon szeretik Márkot, sok időt töltenek együtt, és mi is napi kapcsolatban vagyunk, közel állnak hozzám, mindenről beszámolnak nekem.”

Dénes 14 éve van együtt feleségével, Renátával, de csak egy éve házasodtak össze. “Amerikában mondtuk ki a boldogító igent, a kint élő barátaink társaságában. Márk kísérte az oltárhoz az édesanyját, nagyon megható pillanat volt.” 

Korábban a pár sosem erőltették az esküvőt, a fiuk viszont úgy tudta már akkor is, hogy házasok. “Nem mondanám, hogy titkolóztunk előtte, csupán nem javítottuk ki, de aztán az anyósom lebuktatott bennünket.”

 

 

Exit mobile version