nlc.hu
Sztárok

Új szerelméről mesélt Zámbó Jimmy fia, Adrián

„Intenzív négy hónapon vagyunk túl” – új szerelméről mesélt Zámbó Jimmy fia, Adrián

Remélik, boldog jövő áll elöttük.

Több hónapja alkot egy párt Zámbó Adrián és barátnője, mint oly sokan, ők is az interneten ismerkedtek össze, pontosabban az Instagramon. „Követni kezdtem ­Biankát, nagyon tetszett, reméltem, válaszol, visszajelöl, de semmi nem történt. Aztán sajnos elhunyt a nagymamám, édesapa anyukája, és kitettem egy posztot róla. Erre jött egy fekete szív, amire én egy pirossal válaszoltam”mesélte a Storynak Zámbó Adrián.

Ezt követően elkezdtek írni egymásnak, majd hangüzenetet is küldtek, és egyre jobban vágytak arra, hogy személyesen találkozzanak. Az első randevú négy hónappal ezelőtt volt egy étteremben. Bianka tudta, hogy a néhai Zámbó ­Jimmy legkisebb fiával randevúzik, de állítása szerint ez nem igazán érdekelte. „Tudtam, hogy ki ő, ki az édesapja, de ezzel én nem foglalkoztam. Számomra ő nem Jimmy fia, nem egy Zámbó, hanem Adrián, akinek óriási szíve van, udvarias, szépen beszél, aki maga elé tud helyezni engem, aki rajong értem és szeret, és akit én viszontszeretek.”

Zámbó Adrián

Fotó: Birtron Szabolcs/fotocentral.hu

Mint kiderült, míg Adrián a médiában dolgozik, Biankának civil munkája van, egy idősek otthonában adminisztrátor, és persze fontosnak tartják, hogy a munka mellett kellő időt töltsenek egymással, az éjszakákat együtt töltik, illetve ha nincsenek otthon, barátokkal találkoznak, sétálnak, kirándulnak.

És hogyan tovább?  „Intenzív négy hónapon vagyunk túl, és bár még mindig csak ismerkedünk egymással, közben tudjuk, haladunk egy nagyon szép irányba. Reményeink szerint egy boldog közös jövő felé. De ennek az útnak vannak fokozatai, és igen, lehet, az első ilyen az együttélés lesz, talán egy közösen vett lakásban vagy házban” – válaszolta Adrián. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top