Üveglakodalom: Schobert Norbi újra elveszi Rékát, ha bele tud fogyni régi öltönyébe

nlc | 2017. Július 25.
Tizenötödik házassági évfordulójuk alkalmából újra hűséget fogad egymásnak Schobert Norbi és Rubint Réka. A gyűrű új lesz, a ruha a régi.

A romantika jegyében telik a nyár a Schobert-házaspárnál. Norbi első randijuk helyszínén kérte meg újra Réka kezét, hogy így ünnepeljék tizenötödik házassági évfordulójukat, vagyis az üveglakodalmat.

Schobert Norbi anno nem tudott jeggyűrűt venni Rékának, ám most ezt is bepótolják. “Már 2001-ben kinéztük ezt az ékszert, de akkor nem jött ki úgy a lépés, hogy megvegyük, most viszont sikerült. Ezzel a gyűrűvel kértem meg a kezét születésnapján annál a visegrádi játszótérnél, ahol először találkoztunk. Ez egy párizsi ékszer, négyféle aranyból, fekete, fehér, sima és rozé” – magyarázta a fitnesszguru a Blikknek.

Szeptember elején jön el újra a nagy nap, Norbi pedig elhatározta, csúcsformába akar kerülni az esküvőre. “Egy krémszínű ruhát viseltem 2002-ben az esküvőn, elhatároztam, hogy ugyanebben mondom ki az üveglakodalmunkon Rékának az igent. Akkor, 31 évesen 70 kilósan nősültem, most a 47.-be lépve már 75 kiló vagyok. 8-10 éve hagytam abba az aktív edzősködést, az ez idő alatt felszedett pluszkilókat szeretném leadni” – fogalmazott az edző.

Rubint Réka tavaly a Facebookon vallott szerelmet Norbinak, most pedig szűk családi és baráti körben mondhatja ki a pár újra a boldogító igent.

 

Exit mobile version