Hajdú Péter miatt szűnik meg Havas Henrik műsora

nlc | 2017. Július 27.
Havas Henrik állítólag jól fogadta a hírt, hogy le kell mondania a szórakoztató műsoráról az ATV-n, méghozzá Hajdú Péter miatt.

Bár igen jó nézettségi eredményeket produkált a Henrik angyalai című szórakoztató műsor, mégis megszűnik. Havas Henrik műsorában adásonként három nő (színészek, énekesek, közszereplők) vendégeskedett, a tanár úr velük beszélgetett szakmáról, magánéletről. A nézők szerették a műsort, de a nézettségi adatok meg sem közelítették Hajdú Péter Esti frizbi című show-jáét. Kézenfekvő volt a csatorna vezetőségének döntése, amikor kiderült, hogy takarékoskodniuk kell: Havas műsorát tették parkolópályára. Havas Henrik persze nem marad munka nélkül, továbbra is képernyőn lesz politikai műsoraival, a Havas a pályán és a Nap híre blokkal, de a szórakoztató műfajtól elbúcsúzhat – írja a Bors.

A lap megtudta, hogy a kereskedelmi csatorna a jövőben hosszabb műsoridőt szán a kiváló nézettségi adatokat produkáló Frizbinek – a megszokottak mellett egy új blokk (játék) is lesz a műsorban –, illetve a nyáron ismétléseket sugároznak, többek között ezért is kellett felszabadítani műsoridőt.

Keresték Hajdú Pétert és Havas Henriket is az ügyben, de egyikőjüket sem érték el.

 

Exit mobile version