Sztárok

Havas Henrik: egy médiasenki vagyok, igazi prostituált

Nem fogja be a száját, bárkinek nekimegy, ha úgy érzi, igaza van. És ő mindig úgy érzi. Talán egyedül a felesége tudott lakatot tenni Havas Henrik szájára.

A Story magazin interjút készített a tévéssel, az apropó pedig a legutóbbi botránya volt. Havas Henrik most elmondta, hogy ténylg lekurvázott-e három ismert nőt, és hogy gondolt-e arra, hogy el kellene hagynia az országot, mert a történtek ellehetetlenítik. 

“Talán Havasné az egyetlen biztos pont az életemben, mert bár nyilván fontolgatta, de nála azért még megmaradhattam” – mondta a tévés a magazinnak, miközben arról mesélt, őt már mindenhonnan kirúgták legalább egyszer. Önérzetét azonban nem sértik a TV2-vel történtek, Havas szerint neki nincs is olyan.

“Én egy médiasenki vagyok! Egy igazi prostituált. Jövök-megyek a csatornák közt, oda megyek, ahova hívnak. Na jó, nem ajánlgatom, de azért kelletem magam!”

Az interjúban szóba kerül Vágó István, Friderikusz Sándor, Csiszár Jenő is, valamint az, hogyan él otthon Havas Henrik, és milyen a viszonya a családjával.

Havas Henrik: egy médiasenki vagyok, igazi prostituált

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top