Sztárok

Havas Henrik 3 nőt is a földbe döngölt egy posztban

Havas Henriknek mindig mindenről megvan a véleménye, és nem is rejti véka alá. Finomkodni sem szokott, de most még a megszokottnál is messzebbre ment.

Havas Henrik Vajna Timit véleményezte, úgy, hogy közbe másik két celebbe is belerúgott.Vajna Tímea amerikai állampolgár akar lenni. Legyen! Én egyébként nem tudok rá haragudni, különösen azért nem, mert könyvet írtam a kolléganőiről, Kelemen Annáról és Molnár Anikóról, így aztán tudom, hogy nehéz mesterség az övéké!” – írta egy Facebook-posztban.

“Ha ezek a Havas szavai, akkor elmehet a …! Ha valaki, akkor ő pontosan ismeri az élete­met…” – kommentálta a bejegyzést Molnár Anikó, lavinát indítva el a kommentelők között. Sőt nem várt módon Havas Henrik is válaszolt neki, egy újabb durva posztban. 

“Anikó Molnár barátainak:
Az első és utolsó eset, hogy válaszolok.
Eszembe se jutott, hogy prostitúcióval vádoljam meg őt, már csak azért sem, mert kedvelem.
A három nő sorsa annyiban függ össze, hogy nehéz sorsú férfiakkal hozta össze őket a sors.
Anikónak nyilván nem volt könnyű az élete. Mondjuk egy ideggyenge szóvivő, egy infantilis olimpiai bajnok, egy kedves, de kevéssé mozgékony médiaceleb mellett, és akkor még nem említettem a saját farkát fotózó élsportolót vagy éppen Dubajban valamelyik kóbor sejket.
Szóval szeretem és tisztelem Anikót.
De jó emlékeim vannak Annuskáról is.
Timit ezúton üdvözlöm. Ennyi.” – írta Havas Henrik.

Kelemen Anna is reagált. “Ki az a Havas? Számomra megszűnt létezni. Azt hittem, ezen már tíz éve túl vagyunk. Írt egy könyvet, de ebben is én voltam a lényeg. Valami újjal kellene előállnia. Nem tudom, mi történt vele, nem voltunk rosszban, de azért most megsértett! Talán a férfiasságával akadnak már gondjai, jót tenne neki egy férfi vitaminkúra. A gyógyszere látszólag már elgurult, így is, úgy is” – mondta a Borsnak Annácska. 

Havas Henrik 3 nőt is a földbe döngölt egy posztban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top