nlc.hu
Sztárok

Havas Henrik és Molnár Anikó ügye

Havas Henrik döbbenetes vallomása: Így ajánlkozott fel neki Molnár Anikó

A Táncsics Mihály-díjas újságíró nem kertelt a celebbel kapcsolatban.

Havas Henrik mindig is tagadta, hogy bármikor bárkit szexuálisan molesztált volna. A Tanár úr korábban azt állította, hogy Baukó Éva és Molnár Anikó pénzért cserébe rágalmazta meg őt. Havas most a 24.hu-nak adott egy nagyobb interjút, melyben hosszan beszélt az Évával való kapcsolatáról, a nyilatkozatban pedig igen érdekes részletek is napvilágot láttak. Például arra kérdésre, hogy a felesége mit szólt ahhoz, amikor Baukó Éva azzal állt elő, hogy szexuálisan közeledett felé, és azzal fenyegette, ha nemet mond, tönkreteszi a karrierjét, a következőt válaszolta.

„Csöngött a telefonom, láttam, Baukó Évike hív, kihangosítottam, hogy a titkárnőm is hallja. Következő beszélgetés. Baukó Évike: Baukó Évike vagyok. Mondom: parancsoljon. Évike: most beszéltem az ügyvédemmel, és rágalmazásért első fokon egymillió forintot kell fizetnem a tanár úrnak. Mondom: és? Évike: rájöttem, tanár úr, hogy teljesen felesleges tovább tartanom az ügyvédet, most átutalom az egymilliót. Mondom: komolyan ezért hív? Évike: azért hívom, tanár úr, hogy tessék nekem megmondani, hogy van az, hogy én kifizetek egymilliót, miközben a TV2 hírigazgatóját meg kitüntetik a parlamentben, miközben ő diktálta, mit kell mondjak magáról? Ez volt a beszélgetés. 

És ezt magyarázzam a Havasnénak? Dehogy magyarázom. Nem is érdekli. Soha nem is érdekelte semmi marhaság. Még az sem érdekelte, amikor Táncsics Mihály-díjat kaptam.

Az se, amikor államtitkárnak neveztek ki. Pont a Baukó Évike érdekelné? Tudja, mit szokott mondani? Azt, hogy ő a mai napig azt az olajtól piszkos körmű ipari tanuló fiút szereti, aki udvarolni kezdett neki. Szóval Havasné magasról tesz a körülöttem zajló cirkuszra” – mesélte Havas, majd arra a kérdésre, hogy felzaklatták-e ezek a vádak, a következőt válaszolta:

„Nem különösebben. Sajnálom Évikét. És sajnálom Molnár Anikót is. Elrontották az életüket. Anikó jóval a róla szóló könyvem megjelenése után váratlanul becsöngetett, hogy nézzek már utána, nem jár-e neki még egy kis pénz, mert egy vasa sincs. Azonnal fölhívtam a kiadót, és kiderült, hogy kaphat még pár százezer forintot. Örült.” 

Persze a téma itt nem maradt annyiban. Havas kitért az elhíresült vibrátor-ügyre is: a híresség azzal került a címlapokra, hogy küldött egy ilyen segédeszközt Anikónak.

„Az keményebb sztori. Fölhívott, hogy megivott egy fél üveg Martinit, és megőrül, ha azonnal nem megyek át hozzá, mert már mióta gondolkodik rajtam. Mondtam, ha ilyen problémái vannak, megoldjuk. Letettem, a sofőrömmel vetettem egy vibrátort, és elküldtem Anikónak, magam helyett.” 

Havas Henrik és Molnár Anikó

Havas Henrik és Molnár Anikó (Fotók: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top