nlc.hu
Sztárok

Havas Henrik szívműtétje

Életmentő műtéten esett át Havas Henrik, 2 napot töltött az intenzíven

Elkerülhetetlen volt a beavatkozás.

Életmentő szívműtéten esett át Havas Henrikértesült a Blikk. Az orvosok szerint egy, jó esetben két év lehetett volna hátra az életéből, ha nem műtik meg.

Havas Henrik

Életmentő beavatkozásra volt szükség Havas Henriknél – Fotó: Sajtóklub

„A történet nyár elején kezdődött, amikor is elmentem a Sportkórházba egy térdvizsgálatra. (…) Azt mondta az orvos, rám férne egy alapos kivizsgálás. S azzal a lendülettel elküldött a kardiológiára. Ott aztán kiderült, hogy a bal szívkamrám alig 50 százalékosan dolgozik. Szeptemberre kaptam időpontot, mert a beavatkozás, a műtét elkerülhetetlenné vált” – mesélte a bulvárlapnak a Tanár úr, akit a Haller utcai kardiológiai intézetbe utaltak. Szívbillentyűcserét hajtottak végre nála, 2 napot töltött az intenzív osztályon.

A 74 éves újságíró, műsorvezető hálás, hogy visszakapta az életét: „Ha ez a beavatkozás nem történik meg, az orvosok elmondása szerint egy, maximum két évem lehetett volna hátra. Egyszer csak eldőlök menthetetlenül teniszezés vagy olvasás közben. Ez várt volna rám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top