nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva szexvádjai Havas Henrik ellen

Tovább gyűrűzik a szexuális zaklatási botrány Havas Henrik és Baukó Éva között

A Való Világ egykori szereplője ezúttal nem tanú lesz, hanem vádlott.

Lépett a szexvádakra Havas Henrik: személyiségi jogi pert indított az őt, szexuális zaklatással megvádoló Baukó Éva ellen – tudta meg a Blikk. Az ATV egykori műsorvezetője 3 millió forintra perli a 37 éves celebet.

Havas Henrik - Baukó Éva

Havas Henrik először az őt kirúgó ATV csatornát perelte be, most pedig Baukó Évát – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt / (j): Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

„Az egész ügy a véleményem szerint azért indult újra, mivel nem kaptam meg az idézést a tárgyalásra, ezért persze nem is tudtam elmenni rá. (…) Rágalmazással és becsületsértéssel vádolnak, és több millióra perelnek. (…) Állok a dolog elébe. (…) Eskü alatt is vállalom minden szavamat. Nekem most is tiszta a lelkiismeretem” – mondta a bulvárlapnak Baukó Éva.

Havas Henrik azt nyilatkozta, hogy az állítottakkal szemben soha semmilyen munkakapcsolatban nem volt Baukó Évával és ezt igazolni is tudja.

Nem csak Baukó Éva vádolta meg Havas Henriket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top