nlc.hu
Sztárok

Havas Henrik Liptai Claudiáról beszélt

Havas Henrik nem akart együtt dolgozni Liptai Claudiával

Az újságíró elárulta, először azt sem tudta, ki az a Liptai Claudia.

Liptai Claudia és Havas Henrik korábban három évig (2004 és 2007 között – szerk.) közösen vezette a TV2 reggeli műsorát, a Mokkát. Bár a páros alapvetően jól kijött egymással, akadtak konfliktusok, nézeteltérések, melyeknek a nézők is tanúi voltak. Havas hosszú évek után most újra kamera elé ült Liptaival, méghozzá a Nő a tét című YouTube-műsorban. A színésznő bevallotta, hogy a Táncsics Mihály-díjas újságíróval töltött évek nem múltak el nyomtalanul. Liptai egy történtet is elmesélt, ami mély nyomott hagyott benne: egyik reggel pár perccel kezdés előtt Havas közölte, hogy ki fogja rúgatni, mert a jövőben nem akar vele dolgozni.

 

„Ebbe ne menjünk bele, hogy miért mondtam ezt magának. Ennek oka volt” – mondta Havas, majd hozzátette, ha elmondaná, mi volt a valódi indok, akkor az kellemetlen lenne Liptainak.

„Akárhogy fog pofákat vágni, nem fogom elmondani, hogy miért mondtam magának azt fenyegetően, hogy ki fogom rúgatni. Inkább arról beszéljünk, hogy én nem akartam magával dolgozni. Ebből egy szó sem igaz! Őszintén mondom, hogy semmi ellenvetésem nem volt magával kapcsolatban, sőt, először azt sem tudtam, hogy kicsoda” – tette hozzá a tanár úr.

A beszélgetés során Liptai azt is megkérdezte a vendégétől, hogy foglalkozik-e azzal, hogy mit gondolnak róla az emberek, mire Havas nemmel válaszolt. Az is kiderült, hogy a pénzügyeivel sem törődik, azt a titkárnői intézik.

Liptai Claudia és Havas Henrik

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top