Sztárok

Hajdú Péter utolsó vendégét fel sem ismerjük

A Rex felügyelő és a Cobra 11 sztárja hazánkba látogatott, hogy Hajdú Péter Esti Frizbijében szerepeljen. A műsorvezető már közös képet is posztolt - nos, mi simán elmentünk volna Gedeon Burkhard mellett az utcán.

Gedeon Burkhardot a Rex felügyelő című szuper népszerű sorozatból ismerhettük meg, sokáig ez volt a magyarok kedvenc szériája. A színész később a Cobra 11-ben is feltűnt, sokáig az egyik főszereplő volt. Azóta szerepelt több nagy német játékfilmben, sőt 2009-ben a Becstelen brigantykban is feltűnt egy pár perc erejéig. A színészről nem tudunk sokat jelenleg, de nemsokára fogunk, hiszen mint kiderült, ő lesz Hajdú Péter utolsó Esti Frizbijének az egyik vendége.

„Vacsora a Cobra 11 és a Rex felügyelő főszereplőjével, Gedeon Burkharddal” – írta a fotóhoz Hajdú Péter, aki stílusosan néhány német nyelvű hashtaget is beillesztett a leíráshoz. Azt kell mondanunk, hogy az utóbbi években nagyon megváltozott a színész, mi nagy valószínűséggel elsétáltunk volna mellette az utcán. Te felismerted?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top