Sztárok

Hajdú Pétert menesztik az ATV-től

Az ATV már postázta is a hivatalos értesítést Hajdú Péternek. A producer a közösségi oldalán jelentette be, hogy otthagyja a tévécsatornát, távozásáról az ATV vezérigazgatója is nyilatkozott.

A Heti Napló munkatársai szakmai és emberi ellentétek miatt nem akarnak együtt dolgozni Hajdú Péterrel, akinek hamarosan lejár a szerződése az ATV-vel. Hajdú Pétert a műsor egyéves évfordulójára sem hívtak meg. Az egyik ok az, hogy Hajdú többször is késve utalt a stábnak, noha a csatorna napra és forintra pontosan kifizeti a Heti Naplót is gyártó Frizbi Műsorgyártó Kft-t. A másik, ennél is nagyobb gond az, hogy szakmai és emberi konfliktusok mérgesítették el a helyzetet. Hajdú Péternek többek között Sváby Andrással is megromlott a viszonya, akivel korábban jóban voltak – tudta meg a Bors.

„Szakmai és emberi okokból nem hosszabbítjuk meg Hajdú cégének a szerződéseit, melyek a szezon végén lejárnak. Az erről szóló hivatalos iratot már postáztuk a címére” – erősítette meg a lapnak információit Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Az ATV hivatalos közleménye, melyet változtatás nélkül közlünk:

Hajdú Péter másfél évet töltött az ATV-nél, műsorai rendkívül sikeresek. A műsorvezető és a csatorna közös megegyezéssel, békében válnak el egymástól. A Frizbi Műsorgyártó Kft -nek nincs tartozása és a felek között nincsen anyagi vita. Az Esti Frizbi a tavaszi szezon végéig lesz a képernyőn, a szokott időben, vasárnaponként este 21.00kor.

„ Hajdú Péter műsorai nagy nézettséget hoznak, a csatorna köszöni Péter és cégének munkáját” mondta Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója.

Megszólalt a távozásáról Hajdú

Hajdú Péter egy Facebook-posztban közölte a hírt:

Ismét lezárul egy rövid korszak az életemben. Két hete már jeleztem az atv vezérigazgatójának, Németh S. Szilárdnak, hogy szeptembertől nem folytatjuk az Esti Frizbi című műsort az atv-n. A csatornától is elköszönök! Szép volt ez a másfél év, csak köszönettel tartozom érte. Sok sikert kívánok az atv-nek a jövőben!

– írta a producer, elköszönve egyben a tévécsatornától.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top