Sztárok

Verekedés tört ki Hajdú Péter műsorának felvételén

Hajdú Péter Esti Frizbijének felvétele nyugisan indult, majd véres verekedés lett a vége. Növényi Norbert és kihívója, Makai Renátó mentek egymásnak.

Növényi Norbert a napokban jelentette be, hogy utoljára száll ringbe, majd végleg visszavonul az ökölvívástól. A boxolót emiatt hívta meg Hajdú Péter az Esti Frizbibe, ahol a karrierje főbb állomásairól és a jövőről beszéltek. A stúdióban azonban felbukkant Növényi kihívója, Makai Renátó, aki először szóban, majd fizikálisan is nekiment a 60 éves sportolónak – írja a Ripost.

„Téged néztelek ki, és le is foglak győzni” – kezdte Renátó, amit persze Növényi Norbert nem hagyhatott szó nélkül.

Mit nézel rám, húzzál arrébb, vagy szerelmes vagy belém, kisgyerek?  Itt, ahol semmi nem történhet, könnyen keménykedsz, de nem úgy fognak rád számolni, hogy 1,2,3, hanem hogy január, február, március…

– szólt vissza Növényi, mire már meg is kapta az első pofont. A stúdióban verekedés tört ki, amire még nem volt példa azelőtt. A vasárnapi műsorból kiderül, hogy a felvétel ezen része is adásba kerül-e, mindenesetre elég bizarr jelenetnek lehettek szemtanúi, akik a helyszínen nézték végig. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top