Egymásnak feszült Szabó Zsófi és Polgár Kriszta

nlc | 2017. November 02.
Hogy Szabó Zsófival milyen együtt dolgozni, arról már sokan meséltek. Most Polgár Krisztán a sor, hogy véleményt mondjon róla.

Párban kell dolgozniuk a Konyhafőnök VIP versenyzőinek, köztük Polgár Krisztának és Szabó Zsófinak is, akik ezúttal egy csapatban bizonyíthatnak. Bár Kriszta újonnan érkezik a versenybe, Szabó Zsófi bizalmat szavaz neki. Kriszta pedig rendkívül bizakodóan vág neki a közös munkának.

Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök VIP, Szabó Zsófi és Polgár Kriszta

„Zsófi nagyon erős karakter és én is az vagyok. Az járt a fejemben, hogy mi lesz, ha teljesen ellentétes érveink lesznek, és teljesen ellentétes dolgokat akarunk készíteni. A feszültség viszont pozitív irányba is fordíthatja a dolgokat. Azt gondolom, hogy ki lehet a közös munkából hozni jó dolgot” – mondta az egykori szépségkirálynő, aki ma 18:55-től be is bizonyítja a Konyhafőnök VIP adásában, hogy mennyire határozott véleménye van a dolgokról.

Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök VIP, Szabó Zsófi és Polgár Kriszta

A közös munka során ugyanis többször vitába keverednek Zsófival, aki szintén a saját elképzeléseit követve menetelt a csapatmunka során. „A mártás most a legfontosabb” – mondta Kriszta az első feladatnál, mire Zsófi azonnal kontrázott. „Az is fontos, de a gombócok fontosabbak!” – vágta rá Zsófi, akinek csapatmunkáját mindvégig meghatározta a Krisztával való folyamatos minivita. „Tehetetlennek éreztem magam, kezdtem bepánikolni, mert azt éreztem, hogy hiába adtam tanácsot, Zsófi nem fogadta el. Viszont ő mindvégig nyugodt volt” – mondta Polgár Kriszta, akinek csapatban való főzését ma láthatják a nézők.

Exit mobile version