nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi sorozatszerepe a Hotel Margaretben

Szabó Zsófi 7 év után újra sorozatban játszik

Megszólalt az új szerepéről és a forgatásról a műsorvezető-színésznő.

Mint arról beszámoltunk, vadonatúj napi sorozat indul hamarosan az RTL Klubon. A Hotel Margaret egyik főszereplője Szabó Zsófi. Mint a Blikk írja, a 33 éves műsorvezető-színésznő 7 évvel ezelőtt vállalt utoljára színészi feladatot. Az új sorozatban egy igen összetett szereplőt játszik majd.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi az Álarcos énekes Nyomozójaként (Fotó: Sajtóklub)

Szabó Zsófi elárulta a bulvárlapnak: imádta a forgatást és szívesen vállalta el az új sorozatra való felkérést, arra azonban nem vágyott, hogy újra színésznőként mutathassa meg magát. „Ha egy évvel ezelőtt kérdezi meg valaki, szeretnék-e újra színésznőként dolgozni, a válaszom nagy valószínűséggel az lett volna, hogy nem” – vallotta be.

Hotel Margaret

A Hotel Margaret szereplőgárdája (Fotó: Sajtóklub)

A műsorvezető-színésznő a közösségi oldalán is beszámolt a forgatási élményeiről: „Emlékszem az első, Tihanyba vezető utamra… Elaltattam a kisfiam és 23:00-kor beültem a kocsiba. Persze, hogy sírtam. Az első éjszaka várt rám, amit nélküle töltöttem. Másnap 5:00-kor már a sminkben ültem és elkezdődött egy új utazás, 7 év után ismét valaki más bőrébe bújtam. Köszönöm édesanyámnak, hogy ezek után már jött velünk és a kutyákkal Tihanyba és együtt lehettünk akkor is, amíg én az RTL Klub legújabb sorozatában forgattam. Kemény nyár volt. Szerettem minden percét!”

Olvass még Szabó Zsófiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top