Julia Roberts konyhájában te is szívesen főznél

nlc | 2018. Február 26.
A konyha nem az a hely, amit évente átrendezünk, arrébb tesszük a vitrineket, máshová helyezzük a polcokat vagy újracsempézzük a falakat. Otthonunk központi terét úgy érdemes kialakítani, hogy hosszú évekig szolgálja az igényeinket, és szeressük benne tölteni az időt. Most betekintést nyújtunk a sztárok konyháiba!

Nincs ötleted, hogy a te konyhád milyen legyen? Akkor nézd meg, milyen a celebek kedvenc helye, és szemezgess a legszimpatikusabb megoldások közül! Előre szólunk, nincs miért késlekedned, hiszen a legfrissebb dizájntermékek és a legropogósabb trendek a tavasz első hétvégéjén Budapesten debütálnak. Március 2–4. között a Budapest Sportarénában te is megnézheted őket a 2018-as Konyhakiállításon.

Kourtney Kardashian realitysztár természetesen gyönyörű, modern konyhával rendelkezik: mészkő padló, plafonról függő világítótestek és persze a legjobb, legújabb konyhai felszerelések.

Ebben a 770 négyzetméteres New York-i penthouse lakásban a konyhának is jutott elég hely, így Taylor Swift nyugodtan áthívhatja a legjobb barátnőit egy közös főzésre. Drága konyháját gerendamennyezet fedi, de a márvány konyhasziget és csodaszép vitrinek sem hiányozhatnak a berendezésből.

Kris Jenner konyhája pont olyan, ahogy elképzeljük. Modern, de mégis nagyon elegáns, ahol a fehér szín dominál, és két konyhasziget biztosítja, hogy a szakácskönyvíró ínycsiklandó és látványos fogásokat szolgáljon fel nagy családjának. A fekete-fehér nagyméretű mintás járólap és a csillárok kivételes luxushangulatot kölcsönöznek a helyiségnek. És milyen menő az a hatalmas festmény a falon!

Julia Roberts New York-i, 4,5 millió dolláros lakásában a konyha tágas és nyitott. A rozsdamentes acél felületek és a fekete-fehér padló akár rideg, szürke hangulatú konyhát is eredményezhetne, mégis inkább az az érzésünk, hogy egy otthonos szobában vagyunk.

Gondoltad volna, hogy ebben a tágas és világos konyhában a vámpírfilmek egykori szívtiprója főzi a reggeli kávéját? Úgy tűnik, Robert Pattinson nagyon is kedveli a természetes fényt. A gerendamennyezetet megszakító tetőablakoknak és a fehér falaknak köszönhetően napfényben úszik az étkező és a konyhapult.

 

Exit mobile version