Sztárok

A Valentin-nap szereplői 10 éve és most: akár az ő szerelmi életükből is megrendezhetnék a folytatást

Bálint-nap vagy más néven Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, erre évtizedek óta készülnek a filmesek is, Nosztalgiából megnéztük, hogyan élnek ma a Valentin-nap című film sztárjai, akiknek a magánélete is van olyan fordulatos, mint bármelyik romantikus forgatókönyv.

Tíz évvel ezelőtt Hollywood legfelkapottabb színészeit terelték össze, hogy szerepeljenek a Valentin-nap című filmben. Akkoriban mindenki a színészek magánéletével foglalkozott, párhuzamokat kerestek a filmes szerep és a magánélet között. Szó, ami szó, volt is miről beszélni, mi pedig most Bálint-nap ürügyén összeszedtük, hogyan alakult a színészek magánélete. 

Jessica Alba

Státusza 2010-ben: Házas

Státusza most: Házas

Nem túl pozitív szerep jutott a karrierje szempontjából szebb napokat megélt színésznőnek a filmben. Ő volt a szívtelen asszony, aki a lánykérés napján faképnél hagyta pasiját.

Jessica Alba tíz évvel ezelőtt a Valentin nap bemutatóján (Fotó: Lester Cohen/WireImage)

Alba magánélete azonban csodásan alakult az elmúlt tíz évben. Még 2008-ban ment feleségül Cash Warrenhez. Első gyerekét is abban az évben hozta a világra, a másodikat 2011-ben, a harmadik gyereke pedig 2017-ben született. Romantikus történet, ugye? Tény, hogy szépnek tűnik, de még maga a színésznő szerint is gyakran van jelen a kapcsolatukba a zöld szemű szörnyeteg. A People magazin szerint pedig Alba még az esküvő előtt egy évvel, mondhatni kegyetlen módon, telefonon szakított a vőlegényével azzal a mondattal, hogy „Igazából már nem szeretlek téged”. Ekkor már együtt éltek, és amíg Warren nem költözött el a közös otthonukból, a nő folyamatosan Beyoncé egyik szakítós dalát bömböltette, amelynek szövege alaposan kiosztja a férfiakat. Ezután mégis sikerült kibékülniük, és hetekkel később Alba terhes lett, majd a menyegzőt is megtartották.

Jessica Alba és a családja: Haven Garner Warren, Cash Warren, Hayes Alba Warren és Honor Marie Warren a Baby2Baby Holiday Partin tavaly decemberben (Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images for Baby2Baby)

Jessica Biel

Státusza 2010-ben: Párkapcsolatban élt

Státusza most: Házas

A 2010-es évek Jessica Biel karrierjének csúcsát is jelentették. Olyan mozifilmekben játszott, mint a Valentin-nap, a Szilveszter-éjjel, a Szupercsapat, Az emlékmás, a Kispályás szerelem és még sorolhatnánk, a szakmai élete mellett pedig rendben volt a magánélete is. Biel és a világsztár Justin Timberlake még 2007-ben kezdett randizni.

Jessica Biel és Justin Timberlake  még 2010-ben, amikor a Valentin nap című film megjelent (Fotó: Bruce Glikas/FilmMagic)

Négy évvel később pedig az énekes gyűrűt húzott a nő ujjára. 2012-ben, Olaszországban házasodtak össze, és idén tavasszal már ötéves lesz egyetlen gyermekük, Silas is. Kapcsolatukról időről időre felröppen a hír, hogy válságba került, ám a legnagyobb visszhangot az keltette, amikor tavaly ősszel, a részeg Timberlake – aki éppen nem viselte a jegygyűrűjét – egy forgatás után fogdosta, ölelgette a kolléganőjét. Az ügy odáig fajult, hogy pár nappal később Timberlake egy nyilatkozatot adott ki, amelyben elnézést kért feleségétől, s egyben maximálisan elkötelezte magát mellette.

Bradley Cooper

Státusza 2010-ben: Párkapcsolatban élt

Státusza most: Elvált

A Valentin nap című film bemutatója 2010-ben: Jennifer Garner, Emma Roberts, Shirley MacLaine, Director Garry Marshall,  Julia Roberts, Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Carter Jenkins, Jessica Biel és George Lopez (Fotó: Lester Cohen/WireImage)

Bradley Cooper magánélete maga a rejtély. Már csak azért is, mert ritka alkalom, ha ő maga beszél a boldogságáról. 2009-től Renée Zellweger volt a párja, akivel a Védtelen gyermek forgatásán melegedtek össze.

Kapcsolatuk két évig tartott, és a bulvárlapok beszámolója szerint azért lett vége, mert Cooper inkább a karrierjével foglalkozott. Sokáig nem maradt egyedül, mert a szakítás után  románcba bonyolódott Mélanie Laurent francia színésznővel, akit Olivia Wilde követett. Viszonylag hosszabb ideig élt párkapcsolatban Zoe Saldánnal, akivel 2012-ben éppen szilvesztereste szakítottak. Majd két évig élt együtt Suki Waterhouse szupermodellel, akit egy másik modellre Irina Shaykra cserélt le. Őt aztán feleségül is vette, és 2017-ben megszületett egyetlen gyermekük is. Ám a kislány sem tudta megmenteni a házasságukat, és 2019-ben a válás mellett döntöttek. Egyre több és több cikk szól arról, hogy a válás oka bizony Lady Gaga, akivel Cooper a Csillag születik filmet forgatta. Nos, ha azt a tendenciát nézzük, hogy eddig szinte minden forgatásán viszonyba bonyolódott egy hölggyel, akkor sanszos, hogy a pletyka igaz.

Eric Dane

Státusza 2010-ben: Házas

Státusza most: Elvált

A Grace klinika nagyon szárnyalt a 2010-es évben, így nem csoda, hogy a sorozat több szereplőjét is beválogatták a Valentin-nap moziba. Egyikük volt Eric Dane, aki boldog házasságban élt ekkoriban Rebecca Gayheart színésznővel. Sőt, a mozi bemutatója után 20 nappal Rebecca életet adott első gyermeküknek, aki a Billie nevet kapta.

Rebecca Gayheart és Eric Dane a Valentin nap bemutatóján 2010-ben Los Angelesben  (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Alig egy évvel később született meg a második lányuk, Georgia. Hogy nem volt álomházasság az övék, arról sokat lehetett hallani. Majd kiszivárgott egy videó, amelyen Dane, Gayheart és egy harmadik nő, Kari Ann Peniche meztelen fürdőzik, hogy ne menjünk ennél jobban bele a részletekbe. Nem sokkal később Dane rehabra ment, mert a hivatalos verzió szerint gondjai voltak a vényköteles gyógyszerekkel. Végül a házassága is tönkrement, és elváltak.

„14 év után döntöttünk úgy, hogy véget vetünk a házasságunknak. Ez a legjobb a családunknak. Barátok maradunk, és csapatként neveljük fel a gyermekeinket, akik a legfontosabbak a számunkra. Személyesen azt tudom mondani, hogy vállalom a felelősséget a hibáimért, amelyeket korábban elkövettem” – írta válása utáni közleményében Dane, aki jelenleg depresszióval harcol, de a filmezéssel nem hagyott fel. 

Erid Dane és a kollégái Sonia Saraiya, Sam Levinson, Zendaya, Hunter Schafer, Barbie Ferreira az HBO Eupfória című sorozatának bemutatója utáni bulin, 2019 tavaszán (Fotó: Gary Miller/Getty Images for FIJI Water)

Patrick Dempsey

Státusza 2010-ben: Házas

Státusza most: Házas

A Grace klinika másik sztárja is szerepelt a Valentin-napban, ahol egy szívtelen szívsebészt alakított, aki a felesége mellett más hölgyek társaságát is kereste, ám letagadva a házasságát. Kedves ember, ugye? Nos, Dempsey a valóságban nagyon is idilli házasságban élt ekkoriban. Még 1999-ben vezette oltár elé Jillian Fink fodrász-sminkmestert. Lányuk 2002-ben született, majd érkeztek az ikrek 2007-ben. Több üzletben is közös érdekeltsége volt a feleségével. Nagyon idilli kis család volt az övék. Aztán 2015-ben a semmiből jött a hír, hogy Jillian bíróságon kezdeményezte a házasság felbontását, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, közös gyermekfelügyeletet kérve. 

Patrick Dempsey és Jillian Dempsey a Valentin nap című film premierén (Fotó: Barry King/FilmMagic)

„Gondos mérlegelés, és kölcsönös tisztelet mellett úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a házasságunkat. A legfontosabbak számunkra továbbra is a gyermekeink. Tudjuk, nehéz időszak áll előttük, előttünk” – állt akkor a közleményben. Végül a házaspár mégsem vált el, Dempsey és neje harcoltak ezért a kapcsolatért, és 2016-ban megszüntették a válóperes eljárást.

Tallula Dempsey, Patrick Dempsey, Darby Dempsey, Sullivan Dempsey és a színész felesége, Jillian Fink a “The Art Of Racing In The Rain” bemutatóján tavaly nyáron (Fotó: Albert L. Ortega/Getty Images)

„A házasságunk nem olyan dolog, aminek az elengedésére felkészültem. Nem éreztem azt, hogy mi végeztünk. Mindketten dolgozni kezdtünk rajta, hogy újra működjön… A pároknak meg kell tanulniuk beszélgetni, kommunikálni és nyitottnak lenni. Nem szabad ellustulni a házasságban. És a sok szex is segít” – magyarázta párkapcsolati tanácsait a People magazinnak Dempsey, aki azóta is együtt van a feleségével.

Patrick Dempsey 2019 októberében Cannes-ban (Fotó: Arnold Jerocki/Getty Images)

Jamie Foxx

Státusza 2010-ben: Párkapcsolatban élt

Státusza most: Szingli

Jamie Foxx sem egy beszédes ember, ha a szerelemről van szó. Az azonban bizonyos, hogy 2010-ben Stacey Dash színésznővel randizgatott.

Jamie Foxx a Valentin-nap című film bemutatóján (Fotó: Lester Cohen/WireImage)

A nő volt Foxx rádióműsorának a vendége, és az adás után a színész megkérdezte, hogy nem akar e a partnere lenni a hétvégi Oscar-gála utáni fogadásokon. Stacey, akit a magyar közönség tuti, hogy a Spinédzserek moziból ismer a legjobban, természetesen igent mondott. Ám néhány randi után elhalt a kapcsolat, de Dash szerint barátok maradtak, akik bízhatnak egymásban. Foxx legismertebb kapcsolata csak alig néhány hónapja ért véget. Még 2014-ben jött össze Tom Cruise exével, Katie Holmes színésznővel. Először csak lesifotók bizonyították, hogy bizony együtt vannak, majd nyilvánosan is megjelentek különböző eseményéken kézen fogva. Ám esküvő helyett kenyértörésre került sor. Beyonce és Jay-Z egyik tavalyi partiján Foxx elárulta barátainak, hogy ismét szingli. Bár Foxx mostanában Sela Vave énekesnővel randizgat, a People magazin szerint ezt még korai lenne szerelemnek nevezni.

Az idei SAG gálára Jamie Foxx a lányaival Corinne Foxx-szal, Annalise Bishoppal és az édesapjával, Darrell Bishoppal, érkezett (Photo by Amy Sussman/WireImage)

Jennifer Garner

Státusza 2010-ben: Házas

Státusza most: Elvált

Az ő párkapcsolati státuszáról aztán tényleg mindent tudunk. Garner 2005-ben ment feleségül Ben Affleck színészhez. Még ebben az évben megszületett legidősebb gyerekük Violet, akit húga Seraphina követett 2009-ben. Ám ezután valami megromlott a színészpár között. Amikor 2012-ben megszületett egyetlen fiuk Sam, sok cikk jellemezte őt házasságmegmentő gyermekként. Tény, hogy Affleck oldalán néma csupa kacagás és móka az élet, mivel a színész régóta küzd alkoholfüggőséggel és a szerencsejátékot sem veti meg. A mai napig titok, hogy pontosan miért döntöttek 2015-ben a válás mellett, de beszéltek Affleck hűtlenségéről, ahogyan a korábban említett függőségeiről is.

Ben Affleck és Jennifer Garner a gyerekeikkel együtt vették meg idén is a karácsonyfákat (Fotó: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia)

Válás ide, vagy oda, a Garner-Affleck házaspár bebizonyította, hogy szakítás után is lehet normális kapcsolatot fenntartani. A mai napig gyakran járnak együtt vasárnap misére, vagy a gyerekek karateedzéseire. Affleck valamennyi interjúban elmondja, hogy jöhet bármilyen nő, az ő életében a központi helyen a gyerekei és Jennifer állnak.

Jennifer Garner a 2020-as SAG gálán ragyogóan nézett ki (Fotó: Leon Bennett/Getty Images)

Topher Grace

Státusza 2010-ben: Szingli

Státusza most: Házas

A színész szingli volt a szerelmes mozi bemutatóján, ám exei között bizony szép számmal találunk érdekes nevet.

Topher Grace és Anne Hathaway a Valentin-nap című filmben szerelmespárt alakítottak, közel kilenc évvel azután, hogy valójában szakítottak, de ez nem okozott nekik gondot, mert mindig jó barátok maradtak (Fotó: Michael Loccisano/FilmMagic)

Vicces, de ő volt Anne Hathaway pasija 1999 és 2001 között, aki egyébként a szerelmét alakította a moziban. 2006-ban pedig Trump elnök lányával, Ivankával kavart. Tényleg sok nevet tudnánk itt felsorolni, ám Topher már nem kalandozik, mivel 2016-ban feleségül vette jegyesét, Ashley Hinshaw színésznőt. A házaspár idén január osztotta meg a rajongókkal, hogy második gyereküket várják.

Ashley Grace és Topher Grace idén januárban. (Fotó: Randy Shropshire/Getty Images for The Art of Elysium)

Anne Hathaway                                                     

Státusza 2010-ben: Párkapcsolatban élt

Státusza most: Házas

Hathaway úgy forgatta le a Valentin napot, hogy minden filmre és reklámra szüksége volt ahhoz, hogy elterelje a figyelmet akkori botrányáról. Történt ugyanis, hogy 2004 és 2008 között kapcsolatban élt Raffaello Follieri üzletemberrel, akit azonban négy és fél évnyi börtönbüntetésre ítéltek befektetők ellen elkövetett csalás miatt.

Anne Hathaway és Raffaello Follieri 2008-ban (Fotó: Stephen Lovekin/Getty Images for IMG)

A férfi miatt a színésznőt is többször kihallgatták, és házkutatást is tartottak nála, legalábbis a lapok szerint.

Anne Hathaway a Valentin-nap bemutatóján 2010-ben (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Nem sokkal a szakításuk és a férfi bebörtönzése után, egy másik üzletemberrel, Adam Shulmannal kezdett randizni. Őt szerencsére nem vitte el az FBI, így 2012-ben ki tudták mondani az igent. 2016-ban született meg első gyerekük, majd tavaly decemberben a második csemetéjük is világra jött.

Anne Hathaway és Adam Shulman a Critics’ Choice Awards díjátadón január közepén (Fotó: Taylor Hill/Getty Images)

Ashton Kutcher

Státusza 2010-ben: Házas

Státusza most: Házas

Becsapós Ashton Kutcher státusza, hiszen 2010-ben még akkori felesége, Demi Moore oldalán vonult a vörös szőnyegen.

Ashton Kutcher és Demi Moore a Valentin nap bemutatóján kéz a kézben vnultak a vörös szőnyegen (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Ám most, tíz évvel később, már a jelenlegi felesége, Mila Kunis mellett láthatjuk. Kutcher és Moore házassága 2011-ben ment tönkre. Több fotó és történet is napvilágot látott, amelyek a színész hűtlenségéről árulkodtak. A válást csak két évvel később mondták ki, addigra Moore mentális problémái is napvilágra kerültek. Kutcher 2015-ben vette feleségül Mila Kunist, azóta pedig két gyermekük született. Amikor 2017-ben a Huffington Postnak adott interjút, így beszélt.

„Óriási szerencsém volt, hogy elváltam, mert így éreztem a hatását, hogy mekkora veszteséggel jár, és mennyi szeretetet hoz magával. Ennek köszönhetően teljesen más aspektusból ismertem meg a szüleim válását.”

Ashton Kutcher és Mila Kunis fiatalon ismerték meg egymást, és hosszú ismeretségből alakult a kapcsolatuk barátsággá, majd szerelemmé (Fotó: Christopher Polk/Getty Images for Kershaw’s Challenge )

Taylor Swift

Státusza 2010-ben: Párkapcsolatban élt

Státusza most: Párkapcsolatban él

Taylor Swift szerelmi életét a slágerein keresztül a legkönnyebb követni, mert minden szakítása után születik egy címlapsztorival felérő dal. Káprázatos marketing, nehéz betelni vele. Nos, 2010-ben, az akkor 19 éves Swift a forgatáson belehabarodott kollégájába, az Alkonyat-trilógia egyik sztárjába, Taylor Lautnerbe. 

LOS ANGELES – JULY 30: (US MAGAZINES-PLEASE REPORT USAGE; **PREMIUM RATES APPLY FOR PRINT USE**) Taylor Swift and Taylor Lautner on the set of Valentine’s Day on July 30, 2009 in Los Angeles, California. (Photo by Marcos Vasquez/BuzzFoto/FilmMagic)

Aki szeretné jobban megismerni néhány hónapig tartó kapcsolatukat, az hallgassa meg az énekesnő Back To December című számát, ami arról az estéről szól, amikor szakítottak. Az elmúlt tíz évben számos férfi kapta meg a saját slágerét Swiftől,  köztük volt John Mayer, Jake Gyllenhaal. Eddie Redmayne, Conor Kennedy, Harry Styles, Tom Hiddleston. 2017-ben összejött Joe Alwyn színész-énekessel. A hírek szerint ez a kapcsolat még most is tart. Neki is jutott pár dalszöveg. A Buzzfeed szerint a kapcsolatukról szól a Gorgeous című dal.

Taylor Swift és Joe Alwyn tavaly októberben (Fotó: Jackson Lee/GC Images)

Julia Roberts

Státusza 2010-ben: Házas

Státusza most: Házas

Shirley Maclaine, Julia Roberts és a színésznő unokahúga, Emma Roberts a Valentin-nap bemutatójára együtt érkeztek (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

A filmvásznon a legizgalmasabb szerepeket játssza el, ám Julia Roberts magánélete már jó ideje nagyon is nyugodt, kiegyensúlyozott, mondhatni hollywoodi mércével unalmas. Roberts 2000-ben szeretett bele az operatőr Daniel Moderba, bár a férfi akkor házas volt, Julia pedig Benjamin Bratt színésszel randizott, érezhető volt, hogy kettejük között izzik a levegő. Daniel beadta a válási papírokat, és Julia is szakított kollégájával. Végül 2002 nyarán a férfi feleségül vette a Micsoda nő! sztárját. Idén már a 18. házassági évfordulójukat ünnepelik. Három gyerekük született.

„Boldogabb vagyok most, mint bármikor eddig az életemben. A házasság volt a legjobb dolog az életemben. Ha egy nő a megfelelő férfihez megy hozzá, az csak még inkább erősebbé teszik őt” – mondta Oprah-nak.

Danny Moder, Julia Roberts, Kelly Slater, Phinnaeus Moder, Henry Moder és Hazel Moder közös képe még 2015-ben készült, azóta leginkább csak homályos lesifotókat láthatunk a családról (Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images for Outerknown)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top