Sztárok

Épp ideje frissíteni, amit Bradley Cooper és Lady Gaga viszonyáról tudunk

A hónapok óta tartó együtt vannak–nincsenek együtt–alakul a kapcsolatuk hírek és pletykák után végre ideje megnézni, hol is tart a Lady Gaga–Bradley Cooper-sztori.

Csillag születik című film nekem egy kicsit olyan, mint a Mr és Mrs Smith volt a maga idejében, amikor még csak pletykáltak a Jolie–Pitt-románcról, és már csak azért is meg akartam nézni, hogy lássam, kiderül-e az igazság. A Bradley Cooper és Lady Gaga viszonyáról szóló pletykákhoz végül nem kellett a filmet sem látni, elég volt az elhíresült Oscar-gálás parádézásuk.

Megnézem
Összes kép (4)

Akkor meg is írtunk erről mindent, és sokan szavaztak az nlc oldalán, hogy mit gondolnak:

Lady Gaga és Bradley Cooper románcáról már szavaztak az nlc olvasói februárban

Mint látod, a többség nem hitt abban, hogy ez valami igazi, azóta viszont történt ez meg az. Például Lady Gaga hirtelen felbontotta az eljegyzését, és persze, hogy a cooperes pletykákat jelölték meg oknak a magazinok, sőt az énekesnő rajongóinak többsége is. Aztán várni kellett néhány hónapot, és Coopert elhagyta a gyereke anyja, Irina. A pár négyéves viszonya állítólag hónapok óta csak arról szólt, hogy kitalálják, mi lenne a legjobb megoldás a kislányuknak.

Csak felsorolás szintjén, ezek történtek Cooperék szakítása óta: 

  • Lady Gaga összeomlott, amiért mindenki őt hibáztatja a szakításért, és szomorú, amiért belekeverték a nevét ebbe a történetbe.
  • Gaga nem akar randizni Bradley-vel – mondják a bennfentesek.
  • A Csillag születik volt a kegyelemdöfés Bradley és Irina kapcsolatának, még ha a színész és Gaga között nem is történt semmi.
  • Cooper még mindig „mély barátságot ápol” Lady Gagával.
  • A film turnéja óta Bradley magára hagyta Irinát otthon, ami sok volt az asszonynak.
  • AZ ET szerint Bradley és Gaga reménykednek abban, hogy hamarosan újra együtt dolgozhatnak, mert nagyon jó barátok, és szeretnek együtt lenni.
  • Lady Gaga exvőlegénye, Christian Carino támogatja Irina Shaykot. Nemrég a közösségi oldalon egy fotóját lájkolta, ezzel fejezve ki az együttérzését. Ők ketten akkor lettek jóban, amikor Gagy és Bradley elvitte őket is magukkal a bemutatókra.
  • A People magazin azt írta, hogy Cooper exei is Irina mellé álltak, és többen elmondták: képtelenség együtt élni a színésszel, mert szívtelen manipulátor.
  • Az anyja vele él, és ő minden nőt elmar Bradley mellől, Irina ezért, és nem Gaga miatt költözött el.

Bradley Cooper és Lady Gaga (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for The Critics’ Choice Awards)

Szó, ami szó, ha a tényeknél maradunk, akkor Lady Gaga sztorija nem is olyan ritka. Bradley Cooperről jó néhányszor megjelent már, hogy a filmbeli partnernőjével a forgatások  alatt összemelegedett,. Volt, amelyik igaz volt, volt, amelyik nem. Most az exek közül sokan állítólag szidják a színészt, és óva intik Gagát, de hát a szerelem nem így működik. Az biztos, hogy a színészről soha nem készült annyi kép, amin a partnernője kezét fogja vagy a derekát öleli, vagy magához húzza, vagy szórakoztatja a vörös szőnyegen, mint amikor Lady Gagával turnéztak. Ehhez elég bármelyik fotósorozatot megnézni, vagy bármelyik helyszínen készült képeket.

Megnézem
Összes kép (8)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top