Berki Krisztián tisztázta az autóbalesete körülményeit

nlc | 2018. Március 20.
A műsorvezető és párja néhány nappal ezelőtt Szlovákiából tartott hazafelé, mikor egy busz beléjük csúszott. Berki Krisztián éppen a későbbi lakhelyük építkezése miatt lassított, a busz viszont nem reagált időben. Elmondta, hogy milyen intézkedéseket tettek a koccanás után, valamint azt is, hogy barátnője, Mazsi hogyan reagált a történtekre.

Berki Krisztián és szerelme, Mazsi a napokban szenvedtek autóbalesetet – szerencsére a műsorvezető kislánya, Nati már nem volt velük, komolyabb baj nem is történt, az anyagi káron kívül. Berki Krisztián nyilatkozata után azonban jelentkezett egy szemtanú, aki nem éppen úgy látta a történteket, mint a celeb, és ezt el is mesélte az egyik online lapnak. Éppen ezért, a műsorvezető most szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, és a Mokkában magyarázta el, mi is történt valójában.

„Nem sikerült megelőznöm, a buszos úgy gondolta, hogy ne előzzem meg –  kezdte a műsorban Berki Krisztián. – Utána a Nánási úton sikerült, de aztán visszalassítottam, mivel vannak ott építkezések, és szeretnénk majd oda átköltözni. Meg akartam állni, hogy megnézzük. A visszalassítás után éreztünk egy ütközést – nem tudom, hogy belénk csúszott, vagy nekünk jött.” Berkivel a párja, Katona Renáta is ott volt. „Nem tudok személyi sérülésről, Mazsi ült mellettem, de nem lett bajunk, Nati pedig nem volt már velük szerencsére.”

Exit mobile version