nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián arról beszélt, tényleg egy párt alkottak-e Kulcsár Edinával

Berki Krisztián elmondta, igazak-e a hírek, hogy korábban Kulcsár Edinával egy párt alkottak

Berki Krisztián a Mokka adásában beszélt Kulcsár Edinával való múltbeli kapcsolatáról, és arról, hogy igazak-e a hírek, hogy korábban gyengéd szálak fűzték az egykori szépségkirálynőhöz.

A Mokka műsorvezetői arról kérdezték a celebet, igaz-e a hír, hogy titkon egy pár voltak Kulcsár Edinával. A Hot! magazin friss számának címlapján ugyanis Berki Krisztián és Kulcsár Edina szerepelnek, a lap annak próbált utánajárni, hogy volt-e valami a két médiaszemélyiség között 2017-ben. Berki Krisztián és Hódi Pamela ekkor éppen frissen szakítottak, illetve Kulcsár Edina és későbbi férje, Szabó András Csuti is épp külön voltak. 

Berki Krisztián

Fotó: Instagram

Berki Krisztián a lapnak annyit mondott, hogy „a múltam okkal nincs benne a jövőmben”.

Hasonlókat mondott Berki Krisztián szerda reggel a Mokka című műsorban a TV2-n, ahol a Hot! magazin főszerkesztőjével együtt szerepelt.

„Kulcsár Edinával nem voltunk egy pár, és nem fűztek hozzá gyengéd szálak.  Jóban voltunk, sokat beszélgettünk, és voltunk külföldön egy rendezvényen.”

Berki Krisztián korábban pedig arról beszélt, hogy nem jönnek ki túl jól mostanában a párjával, Mazsival. Az egykori Fradi-vezér azzal indokolta, hogy nehezen viseli, ha máson van a fókusz, a baba miatt pedig ez elkerülhetetlen. Nemrég arról posztolt, hogy még egy hónapja is el akart válni, valamint tovább lamentált a házasságán.

(168, TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top