nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina szerint a férje áldozatszerepbe bújt

Kulcsár Edina: „Sokan játsszák az áldozatszerepet, köztük a férjem is”

Még mindig van mit mondania, ezúttal a férjéről is beszélt.

Kulcsár Edinának elege lett a kommentelők rosszindulatából. Ezúttal a Fókuszban öntött tiszta vizet a pohárba: a videót úgy kezdte, hogy felolvasott pár nyomdafestéket nem tűrő hozzászólást és elárulta, hogy ebből több százat kap. Megemlítette, hogy nem akart senkit bántani a posztjával, de szerette volna, ha a követői tisztában vannak a helyzettel, hiszen mindig is őszintén vezette a közösségi oldalát.

„Nagyon ösztönlény vagyok és az oldalaimat is mindig a legőszintébben, legnyitottabban kezeltem és adtam ki magam. Úgy gondoltam, tartozom ennyivel. A szerelmet is azért írtam nagy betűvel, mert az az, ami hiányzott leginkább a korábbi időszakból. Tényleg nem éreztem még ilyet. Nekem a Márk olyan, mint egy mentsvár, aki megfogta a kezemet a kút alján és húz kifele, mert ő tényleg ezt csinálja az érzéseivel. (…) Sokat sírok, ez tagadhatatlan. Most is tudnék, ha elengedném magamat. De csak azért, hogy mások szemében gyengének mutatkozzak, vagy sajnáljanak az emberek… Nem akarok beállni a sorba és játszani az áldozatszerepet, mert azt gondolom, hogy nagyon sokan ezt teszik, köztük a férjem is” – mondta Kulcsár Edina a műsorban, aki őszintén bevallotta, hogy altatás közben, a sötétben sírt.

kulcsár edina

Kulcsár Edina a Fókuszban (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top