nlc.hu
Aktuális

Berki Krisztián válni akart

Berki Krisztián: „Egy hónapja még válni akartam, azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl”

Berki Krisztián és Mazsi nem jönnek ki túl jól az utóbbi időben.

Az izomceleb és felesége élőben közvetítették, ahogy világra jön a kislányuk. Berki Krisztián és Mazsi pár héttel később egy hetilap címlapján mutatták meg a kicsit, egyben elárulták, hogy megromlott a viszonyuk az utóbbi időben. Az egykori Fradi-vezér azzal indokolta, hogy nehezen viseli, ha máson van a fókusz, a baba miatt pedig ez elkerülhetetlen. Nemrég arról posztolt, hogy még egy hónapja is el akart válni, valamint tovább lamentált a házasságán.

„Szomorú, hogy 10-ből 7 válással végződik… ezt tudjuk, de vajon a 7-ből hány pár akarja felismerni és dolgozni azon, ha baj van? Tudjátok, én 1 hónapja is még válni akartam… Azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl…. de annyira, amennyire embert lehet gyűlölni… aztán egyszer csak tudod, amikor az egyik fél üvölt: te beteg állat vagy, neked pszichológushoz kéne elmenned… 2 választásod van: 1 kib@szottul megsértődsz…. Egóból, hogy neked senki ne mondja már meg….. és itt már vesztes vagy…. 2 vagy tényleg elmész és kérsz segítséget Persze csakis akkor, ha a kapcsolat a házasságotok előrébb való és fontosabb a saját személyedtől! (Mert ugye mindenki ezt mondja…. Csak nem úgy cselekszik) Tudjátok, Ő akkor is szeret amikor gyűlöl és kiabál… pedig könnyebb lett volna elengednie a kezem….. de nem tette, sőt gyűlölve szorította a leginkább és nem engedte el….. Ő az igazi Nő az igaz szerelem és most már az igazi szövetségesem. Két Nő van ma, aki megmentette a házasságomat szerelem és Zsóka a pszichológusom. És tudjátok mi kell hozzá? Szinte semmi csak te magad, hogy akard és ha akarod a pszichológus egy valós és biztos keretet add hozzá amelyre minden párnak szüksége lenne… Tudjátok, szeretnék a legjobb apa és férj lenni….. de azt nem tanítják sehol… pedig többet jelent mindennél” – írta közösségi oldalán Berki Krisztián.

berki krisztián és mazsi

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top