nlc.hu
Baba

Az első fotók Berki Krisztián kislányáról

Berki Krisztiánék először mutatták meg a lányukat és elmondták, hogy válságba került a házasságuk

Az izomceleb nehezményezi, hogy második helyre került Mazsinál.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Berki Krisztián felesége élő adásban hozta világra a gyermeküket. Kislányuk született, aki a Berki Emma Katerina nevet kapta. Az utóbbi időben eltűntek a közös képek a házaspár oldaláról, aminek – mint kiderült – megvan az oka. A házasságuk ugyanis egy kisebb mélypontra került, ám úgy érzik, van visszaút – erről a Hot! magazinnak meséltek, és megmutatták a lányukat is.

„Az emberek próbálják kifelé mindig a jót mutatni, de őszintén szólva a hétköznapokban nem minden jó. (…) Néha úgy érzem a párkapcsolati küzdelemből nincs kiút” – vallotta be Berki a magazinnak.

„Amikor megszületett a babánk, Krisztián nem tudott azonnal kapcsolódni hozzá; én azt éreztem, nem vagyunk neki elég fontosak” – mondta Berki Mazsi, aki úgy döntött, a terhesség és az anyává válás nehézségeit szakember segítségével dolgozza fel, és a férjének is ezt javasolta.

Mint kiderült, Berki azt nehezményezi, hogy a lánya érkezésével lecsúszott a második helyre. „Azt érzem, már nem vagyok első helyen a feleségemnek, és most már soha nem is leszek az. Ezt egy férfinak nehéz megemésztenie, különösen egy olyan embernek, aki az édesanyja óta nem volt első helyen sehol; és mindemellett legyek megértő és türelmes.”

berki krisztián és mazsi

Berki Krisztián és Mazsi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top