nlc.hu
Aktuális

Épül Berki Mazsi cégbirodalma

Jól fut a szekér: épül Berki Mazsi cégbirodalma

A híresség szeretne biztos jövőt a kislányának.
Berki Renáta Mazsi

Berki Mazsit Berki Krisztián párjaként ismerte meg a világ, de azóta nagy utat járt be: a férje támogatásával berobbant az üzleti életbe, Krisztián haláláig összesen öt vállalkozásban lett tulajdonrésze, amelyeket azóta is üzemeltet – írta meg a Blikk.

A lap azt is észrevette, hogy a híresség az elmúlt egy évben három további cégnek lett tulajdonosa: ezek közül az első az M&O Business Enterprises Kft., melyet tavaly júniusban hoztak létre Krisztián korábbi üzlettársával, Nagy Olivérrel.

A cég többek között gyermek- és babaholmikat forgalmaz egy webshopon keresztül. Az online áruház még nem indult el, de a Blikk szerint heteken belül sor kerülhet rá, a háttérben már lázasan folynak az előkészületek. Emellett Mazsi augusztusban indította el az Emmazsi Media Kft. nevezetű reklámügynökségét, amely kizárólag az ő tulajdona és ami influencerek menedzselésével foglalkozik.

Mazsi emellett a Flora Baby Hungary Kft-n keresztül textiláruk előállítását is végzi; ruhákat, cipőket, szőnyegeket gyártanak. A híresség egy közeli ismerőse szerint azért fontos az özvegynek, hogy több lábon álljon, mert teljesen magára maradt a kislányával.

„Mazsi szeretne minél biztosabb anyagi jólétet teremteni a kislánya számára. Krisztián mellett voltak anyagi gondjai, és ezt nem akarja újra átélni. Rengeteget dolgozik azért, hogy ne legyenek pénzügyi problémáik a jövőben. Emmát is azért íratta bölcsibe, hogy dolgozni tudjon. Ha éppen nem nyaral, folyamatosan meetingjei vannak a jelenlegi és új üzleti partnereivel” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top