nlc.hu
Aktuális

Berki Mazsi így azonosította férje feltételezett dílerét

Berki Mazsi egy fényképtabló alapján azonosította férje feltételezett dílerét

A nyomozás során Berki Mazsit többször kihallgatták a rendőrök, az özvegy egy becenév alapján választott ki egy férfit.

Miután Berki Krisztián váratlanul meghalt, özvegyének, Berki Mazsinak nemcsak a gyásszal kell megküzdenie, hanem többször is kihallgatták a nyomozók férje halála miatt.

Berki Krisztián Berki Renáta Mazsi

Berki Krisztián és Berki Renáta Mazsi (Fotó: TV2)

A rendőrség igyekezett felkutatni azokat a dílereket, akiktől a volt Fradi-vezér beszerezhette a kábítószert. Május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, K. Istvánt. Három napig tartották börtönben, azóta nyomkövetővel a lábán szabadon mozoghat Pest megyében.

Parti Ágnes, a drogkereskedelemmel gyanúsított férfi ügyvédje a Blikknek azt mondta: „Berki Krisztián özvegye a kihallgatásán emlékezett arra, hogy az ügyfelemmel valamilyen módon kapcsolatban állt a férje. Egy fényképtablót is mutattak neki a rendőrök, amiből egy becenév alapján választotta ki őt. A második meghallgatásán azt állította, 2020 decemberében találkozhattak utoljára, ami ellentmond a rendőrség gyanúsításában megjelölt időszakkal, de a nyomozók pontos időpontokat és mennyiségeket sem tudtak megjelölni az állítólagos ügyletekről.”

Ügyvédje szerint a férfi elismerte, hogy fogyasztott kábítószert, de azzal soha nem kereskedett, még szívességből sem adott belőle senkinek, és csak néhány grammot találtak nála a rendőrök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top