nlc.hu
Otthon

Elfogták Berki Krisztián drogdílerért

Elfogták a dílert, aki drogot adott el Berki Krisztiánnak

Azzal gyanúsítják, hogy drogot adott el Berki Krisztiánnak a halála előtt.

Május 6-án hunyt el Berki Krisztián, akinek a lakásán kábítószergyanús anyagot találtak, így a rendőrség büntetőeljárás keretein belül nyomozott az ügyben. A 24.hu információi alapján elfogták azt a drogkereskedőt, aki a celeb halála előtt – a lap értesülései szerint – kokaint adott el neki.

Berki Krisztián

Fotó: TV2

A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását – írta válaszul a BRFK a lapnak. 

Hozzátették, a 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le.

Kihallgattak továbbá egy 48 éves férfit, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó szereket foglaltak le, az ügyben azonban további gyanúsítások várhatók. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top